Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
57 files van totaal 215 km

Gewonden bij woningbrand Westsingel Goes

Toegevoegd: 19-12-2008, 08.21 uur
Gewonden bij woningbrand Westsingel Goes
Door: Roland de Jong
GOES - Bij een brand in een woning aan de Westsingel in Goes zijn twee personen lichtgewond geraakt.


Een man had rond 02.10 uur brand in het pand veroorzaakt door met een sigaret op bed te gaan liggen. Zijn vrouw stond op dat moment te douchen maar de twee konden snel de woning verlaten. Ondanks dat ademden ze wel de nodige rook in. De twee zijn met een ambulance meegenomen naar het ziekenhuis voor controle.

De brandweer alarmeerde aanvankelijk twee bluswagens en twee ladderwagens. Uiteindelijk bleek het te gaan om een kleine brand en zodoende hoefden niet alle voertuigen ter plekke te komen. In de woning is schade ontstaan. Een exact schadebedrag is echter nog niet bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
B. (21-12-2008 om 11:19)
Fam. Breen beterschap en succes met de troep. Knap vervelend, ongeluk zit in een klein hoekje. Grts een oude bekende van jullie. Ondanks alles: FIJNE FEESTDAGEN EN GOED 2009
AS (19-12-2008 om 17:40)
Wie steekt er nou een sigaret aan als je in bed ligt!! Is dat niet vragen om problemen?? En andere in gevaar brengen?
Marcel (19-12-2008 om 17:28)
Ik stel voor om thuis ook gewoon altijd buiten te roken. Een stuk veiliger, denk ik.
Hans Breen (19-12-2008 om 11:11)
Ik weet dat mijn broertje en zijn vriendin geen goed jaar hebben. Met zijn vriendin ga het uitstekend en me broertje moest nog ter observatie blijven. Als het goed is vandaag weer eruit(19e). Dit berichtje is van zijn broer.
Cookie-instellingen beheren