Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 30 km

Gewonde bij ongeluk op Schroeweg Middelburg

Toegevoegd: 19-12-2008, 14.04 uur
Gewonde bij ongeluk op Schroeweg Middelburg
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Bij een ongeluk tussen drie personenauto's op de Schroeweg in Middelburg is vrijdagmiddag een vrouw gewond geraakt.


De botsing vond rond 13.40 uur plaats nabij de rotonde bij de Mortiere. Het slachtoffer, dat onder meer duizelig was, is per ambulance voor controle overgebracht naar het ziekenhuis.
 
Twee auto's moesten worden weggesleept door een bergingsbedrijf.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (21-12-2008 om 21:22)
Zonde zeg....voor die Mini. Ook voor die vrouwtje hoor. Ze moeten inderdaad (eigenlijk) een éénbaans rotonde maken, iederekeer maar naast elkaar rijden.
Peetje (21-12-2008 om 12:06)
ik ben daar al een enkele keer bijna van mijn sokken gereden door die dikke uitlaten omdat ze er opeens achterkomen , dat ze op de verkeerde baan zitten. als men nou van te voren op die pijlen kijkt , en niet achteraf , dan hoefen we ook niet meer naar zulk soort ongeval foto's te kijken
Flip (20-12-2008 om 23:46)
Die rotonde is geen onding. De linkerrijstrook is voor verkeer dat driekwart rond gaat. De rechterrijstrook voor verkeer dat een kwart of half rond gaat. Staat ook met pijlen op de weg aangegeven. Kwestie van opletten en niet als een idioot de rotonde op scheuren.
Susanne (20-12-2008 om 23:32)
Als iedereen op zou letten op de pijlen die duidelijk op de grond staan aangegeven, zou het ook al stukken schelen. Ik ben zelf al een keer bijna klem gereden doordat iemand de binnenste baan pakte en toen ineens toch maar voor de helft rond hoefde...
Henny (20-12-2008 om 17:17)
Er moet een manier gevonden worden,zodat de mensen die gebruik maken van rotondes precies weten hoe ze zich op een rotonde moeten gedragen. En voorrang verlenen dat gebeurd ook nooit! Dus het is altijd uitkijken geblazen op de rotondes.
Jan de Kok (20-12-2008 om 13:56)
Een onding, die rotonde in Middelburg. Met twee banen oprijden en maar op één baan afrijden, is onlogisch. Het zou beter zijn er een ekelbaans rotonde van te maken. De misverstanden alsmede aanrijdingen tegen muur en andere weggebruikers zullen afnemen. De afname van doorstroming zal wel meevallen.
Cookie-instellingen beheren