Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
63 files van totaal 259 km

Schade aan voertuigen door autobrand Terneuzen

Toegevoegd: 20-12-2008, 18.14 uur
Schade aan voertuigen door autobrand Terneuzen
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Op het parkeerterrein van Snowbase in Terneuzen zijn zaterdagmiddag meerdere auto's beschadigd geraakt door een autobrand.


De brand ontstond rond 15.25 uur op het terrein van de skihal aan de Zeelandlaan. De brandweer van Axel heeft het vuur afgeblust nadat politiemensen en omstanders al een eerste bluspoging hadden gedaan.

De totale schade is nog niet bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fire fighter (22-12-2008 om 19:49)
Hopelijk krijgen de andere automobilisten de schade allemaal vergoed door de verzekering. Dat poeder is zeker schadelijk voor alle electrische apperatuur, zowel in auto's als in huishoudens. En niet zomaar met een wasbeurtje op te lossen
Hp (21-12-2008 om 21:52)
Die branden de auto is toch afgeschreven en dat poeder wat op die andee auto's licht kan voor de rest geen kwaad even door de wasstraat en je bent klaar
Dimitri (20-12-2008 om 22:20)
Wat een ellende !! Hopen dat deze mensen snel aan een nieuwe auto worden geholpen.
GW (20-12-2008 om 18:38)
Met poeder geblust zeker !!! Kan je de rest van de auto's ook afschrijven. Dit grapje is niet op te lossen met een beetje afspoelen met wat water. Op langer termijn gaat al je electronica mankeren, en kan je het niet meer verhalen op een verzekering.
Cookie-instellingen beheren