Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man overvallen en vastgebonden in woning Axel

Toegevoegd: 22-12-2008, 18.53 uur
Door: Roland de Jong
AXEL - Een oudere man is maandagavond overvallen door twee onbekenden in zijn woning aan de Bankertstraat in Axel.


Een buurman hoorde den man aan het einde van de middag om hulp roepen. Toen hij ging kijken zag hij dat de man was vastgebonden in een stoel. De brandweer werd rond 17.55 uur opgeroepen om hem los te knippen.

Bij de politie is op dit moment nog niets bekend over de toestand van de man. Wel is duidelijk dat er iets is buit gemaakt. Wat er precies is gestolen is echter nog niet bekend. Het slachtoffer moet nog gehoord worden.

Van de daders ontbreekt elk spoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Animal (24-12-2008 om 16:46)
Graag nodig ik die 2 personen uit om dit eens op mijn adres te doen... Stuur mij maar een mail en zal je netjes het adres geven.. Maar weet 1 ding.. ik zal moet zitten, maar jullie gaan er bij zitten, als je het ziekenhuis uit bent... Ik wacht met geduld je reactie af....
Achter buurman (23-12-2008 om 20:41)
Waarom heb ik niks gehoord of gezien dan had ik u mischien kunnen helpen you never walke alone veel sterkte
Piet (23-12-2008 om 17:03)
Het geeft goed aan wat voor mentalitieit de daders hebben: Te walgelijk voor woorden !!!! Heel veel sterkte voor het slachtoffer.
Jm (23-12-2008 om 12:44)
Ik denk dat het verstandig is om je deur helemaal niet meer te openen voor vreemde mensen. maar weer net als vroeger 1 klein raampje in een dichtte voordeur te zetten, en dat even openen als de deurbel gaat.,,en voor de rest alle deuren op de knip, ook als je tuis zit,,
Berry doenbeek (23-12-2008 om 11:05)
Buurman, als ik iets gehoord had had ik u geholpen... Vuillakken zijn het ik hoop dat ze gepakt worden en nooit meer vrij gelaten worden. Heel veel sterkte. Uw achter buren.
Peter (23-12-2008 om 10:53)
Stoer hoor om een oude man te overvallen. Niet dus. Lafaards zijn het. Ik hoop dat ze eens op een verkeerd adres komen, dat hun gepakt worden.
Cookie-instellingen beheren