Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 50 km

Onderzoek naar vondst dood meisje (8)

Toegevoegd: 23-12-2008, 11.43 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie is een groot onderzoek gestart naar de vondst van een dood 8-jarig meisje in een woning in Vlissingen.


Het meisje werd volgens politiewoordvoerster Mirja Vis rond 08.45 uur in een Arduin-woning aan de Toutenburg aangetroffen door een verzorgster. De ambulancedienst en de traumahelikopter werden gealarmeerd maar het meisje overleed ter plekke.

De technische recherche en twee artsen hebben ter plekke onderzoek gedaan naar de doodsoorzaak. De politie sprak aanvankelijk van een niet natuurlijke dood, maar aan het einde van de middag kwam het bericht naar buiten dat er vermoedelijk wel sprake is van een natuurlijk overlijden. Waaraan het kind precies is overleden is echter nog niet bekend gemaakt. De komende dagen wordt hier nog nader onderzoek naar gedaan.

Het lichaam van het meisje is rond 11.30 uur afgevoerd naar een uitvaartcentrum.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Een moeder uit de zorg (23-12-2008 om 19:57)
Vreselijk! jammer dat dhr vergeer dit wendt tot discusie. wilt u "wonen"in grote instelling met mensen waar u niet voor gekozen heeft? blij dat kleinschalig wonen bestaat, staat los van hett verdriet van ouders die kind kwijt zijn en de schok voor medewerkers die betrokken zijn. STERKTE!
Berebotje (23-12-2008 om 19:33)
Sprakeloos; sterkte toegewenst aan alle verzorgers, familie, bekenden, vrienden etc.
Jopie (23-12-2008 om 19:27)
Wij willen de familie en medewerkers van arduin heel veel sterkte toe wensen met dit groot verlies . Hoe kan dit nu toch gebeuren met dat meisje ?
Samantha (23-12-2008 om 19:20)
Ik wens de familie en de verzorgster veel sterkte toe en gecondeleerd.. rust zacht engeltje groetjes
Denkertje (23-12-2008 om 18:52)
Allereerst wil ik de nabestaanden heel veel sterkte wensen met dit grote verlies. Maar al snel komt bij mij de vraag: hoe het kan dat een acht jarig kind dit in een instelling kan overkomen. Was er geen toezicht ?
Arjan (23-12-2008 om 18:27)
Bij deze wil ik veel sterkte wensen aan de nabestaanden, familie en vrienden enz.
Cookie-instellingen beheren