Weerbericht:
Eerst buien. Overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Man omgekomen bij ongeluk op A58 Goes

Toegevoegd: 24-12-2008, 00.05 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
GOES - Bij een ongeluk op de A58 tussen Goes en Heinkenszand is dinsdagavond een 19-jarige man uit de gemeente Borsele om het leven gekomen.
 
De man reed door nog onbekende oorzaak rond 21.50 uur rechts de berm in en kwam uiteindelijk tegen een boom tot stilstand. De brandweer werd ingezet om hem uit de auto te bevrijden. Het slachtoffer is enige tijd gereanimeerd maar dit mocht niet baten. De man overleed ter plekke aan zijn verwondingen.
 
De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan naar de oorzaak van het ongeluk. De rechterrijbaan van de A58 is enige tijd afgesloten geweest. Een bergingsbedrijf heeft het autowrak weggesleept. Rond middernacht werd de weg weer vrijgegeven.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kenny zoeteman (23-12-2013 om 10:11)
Hey maatje vandaag alweer 5 jaar geleden dat je bent heen gegaan maar het lijkt og als de dag van gisteren . Ik hoop dat het goed met je gaat waar je ook bent . En hoop dat je weet dat we altijd aan je zullen denken !! Mis je maatje ...
Kenny (18-8-2013 om 22:21)
Dit jaar word het al weer 5 jaar geleden. nikky we missen je nog steeds ontzettend ... En de dag van vandaag vragen we nog steeds af hoe kon dit nou gebeuren ???!!! het gaat je goed daarboven!!
Fam phil (10-12-2009 om 18:56)
Nikky we hebben het afgelopen jaar veel aan je gedacht. Ook aan je vader, moeder, zusje en broertje. Sterkte in de komende moeilijke dagen.
Nicolet (30-12-2008 om 20:13)
Wat verschrikkelijk! Heb hem aantal keren op school gesproken, echt onbegrijpelijk dat hij dood is. Heeeeeeel veel sterkte aan Kylie en ook aan familie!
Michael (30-12-2008 om 12:26)
Rust zacht nikky! We zullen je missen in apeldoorn, maar echter nooit vergeten!
Yvette (29-12-2008 om 22:53)
Nikki rust zacht! Ouders zus broertje en vriendin vrienden en collega's van nikki sterkte deze dagen! Je uitvaart was mooi! Dat verdien je ook! Zo jong en nog zo veel te doen. Een Collega WMR LOKKMAR
Cookie-instellingen beheren