Weerbericht:
In het noorden bewolkt, elders opklaringen en enkele (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie Zeeland zoekt getuigen aanrijding Middelburg

Toegevoegd: 02-11-2005, 22.50 uur
Door: Politie Zeeland

MIDDELBURG - Dinsdag rond 17.00 uur is op de Koninginnelaan in Middelburg een 13-jarig Vlissings meisje gewond geraakt.

Het meisje reed samen met een vriendinnetje in de A. Lauwerijstraat in de richting van de Koninginnelaan en wilde rechtsafslaan. Vanaf de linkerzijde kwam een witte bestelbus met een aanhanger.

Deze wilde rechtdoor de Koninginnelaan, richting het Banckertplein inrijden maar verleende daarbij geen voorrang aan de meisjes. Daarbij raakte hij met de rechterkant het spatbord van de fiets van het 13-jarig meisje.

Het gevolg was dat beide meisjes ten val kwamen. De 13-jarige is voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis en kon na behandeling huiswaarts keren. De politie is op zoek naar de bestuurder van de witte bestelbus en eveneens naar getuigen van dit ongeval.

Getuigen kunnen contact opnemen met het politiebureau Achter de Houttuinen of bellen met het telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren