Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
23 files van totaal 72 km

Auto over de kop bij ongeval Kapelle

Toegevoegd: 26-12-2008, 17.38 uur
Auto over de kop bij ongeval Kapelle
Door: Manfred Berrevoets
KAPELLE - Bij een ongeval op de Smokkelhoekweg bij Kapelle is vrijdagmiddag één persoon gewond geraakt.

Rond tien over half drie verloor een automobiliste door nog onbekende oorzaak de controle over het voertuig, botste tegen een lantaarnpaal en kwam met haar auto op de kop terecht. Zowel de brandweer als de ambulance werden ter plaatse gestuurd omdat er in eerste instantie sprake was van een beknelling. Als snel werd duidelijk dat de vrouw zelf uit het voertuig kon komen.


Naast de vrouw zat er ook nog een hond in de auto. Deze is door omstanders uit het voertuig gehaald en onderzocht door de dierenambulance waarna het dier is opgehaald door familie van het slachtoffer.

De vrouw is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Delta Nuts is ter plaatse geweest om de totaal vernielde lantaarnpaal af te sluiten. Het voertuig is weggesleept door een bergingsbedrijf.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
KJ (27-12-2008 om 13:24)
Was de hond niet de oorzaak van het ongeval? Niemand van ons die dat weet maar toch zie ik liever geen dieren in de auto als de bestuur(ster) alleen is. Dit was een lieve rotweiler die zich keurig gedroeg maar er zijn ook honden die niet begrijpen dat een hulpverlener hulp verleend.
-- (27-12-2008 om 13:18)
Reactie op J. Sinke: Niet erg..? Ik vind het toch nog redelijk erg als een auto over de kop vliegt. Het had veel erger af kunnen lopen..
Andrea (27-12-2008 om 12:28)
Veel sterkte met verwerken. Ik ben zelf afgelopen dinsdag over de kop gegaan met mijn auto, bij Terhole, de dijk af. Ook mijn zusje en ik hebben het er zonder grote kleerscheuren vanaf gebracht. Gelukkig hebben niet alle vrij heftige ongelukken een dodelijk einde.
John (27-12-2008 om 11:27)
Om 15.50 uur reden wij achter een bergingsauto met deze auto achterop. In de bocht van de A58, afslag Goes, waaide de voorruit uit de betreffende auto en kwam enkele meters voor ons op het wegdek. De bergingsauto is doorgereden!
Tim (27-12-2008 om 00:05)
Glazen bol gehad met Kerstmis, Daniel?
Daniel (26-12-2008 om 21:46)
Dit moet dan wel door een overstekend iets zijn, of medische klachten..
Cookie-instellingen beheren