Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 31 km

Jongeren in leegstaande bioscoop Hulst

Toegevoegd: 27-12-2008, 16.46 uur
Door: Roland de Jong
HULST - De politie heeft vrijdagmiddag in Hulst vier jongeren aangehouden in de leegstaande bioscoop.


In de filmzaal trof de politie twee jongens aan die op de stoelen zaten. Zij werden ter plaatse aangehouden. Even later werden nog twee jongeren in het gebouw aangetroffen, ook zij werden aangehouden.

Alle vier, variërend in leeftijd van 15 en 16 jaar oud, werden ze overgebracht naar het politiebureau in Hulst waar ze een verklaring hebben afgelegd. In overleg met de ouders is afgesproken dat de vier jongeren zullen worden doorverwezen naar bureau Halt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wil niet bekend gemaakt worden (29-12-2008 om 18:58)
Onder tussen zijn we serieus al 3 jaar verder en hebben we nog niks. ik vind het fout...ze halen eigenlijk alleen maar dingen weg voor ons... de link over kraken: http://nl.wikipedia.org/wiki/Kraken_(pand). dank u.
Wil niet bekend gemaakt worden (29-12-2008 om 18:56)
Daar binnen deden wij eigenlijk niks verkeerd. en wij (De jeugd van hulst) hebben al zoooo vaak gevraagt aan de gemeente of ze misschien iets zouden kunnen doen voor ons. ze zeiden tegen ons, geen zorgen...komt allemaal wel goed. over 2 jaar zal er iets staan.
Wilt niet bekend gemaakt worden (29-12-2008 om 18:55)
Voor dat ik en mijn vrienden binnen gingen kijken, hadden we vat tevoren al aan de wet gedacht. hier in stond dat kraken op zich GEEN misdrijf is. wij hebben dus ook recht om vrij rond te lopen en straf loos te genieten.
Vonck (28-12-2008 om 23:39)
Kan ook niet he zomaar op een stoel zitten...:s
Hannah (28-12-2008 om 21:03)
Ze moeten maar gewoon met een jeugdhonk komen, dan zijn ze hier vanaf, en wat deden ze fout? Het schijnt dat ze er alleen maar zaten en even hadden rond gelopen.. Laat de jeugd toch de jeugd zijn.
Gizmo (28-12-2008 om 18:41)
@Dirk van de Broek: Goed idee!! Ik weet nog wel een pand: dat oude hotel aan de Vlissingse Boulevard "Brittania". Al sinds vele, vele jaren een regelrechte aanfluiting voor de Vlissingse toeristen-industrie. Zo, weer een dubbel probleem opgelost. Graag gedaan, dames en heren politici.
Cookie-instellingen beheren