Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vuurwerk zorgt voor brandje garagebox Zierikzee

Toegevoegd: 27-12-2008, 16.53 uur
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - In Zierikzee is vrijdagavond als gevolg van vuurwerk brand ontstaan in de muur van een garagebox.


De brand woedde in de Wielingenstraat en werd rond 18.25 uur ontdekt. De brandweer van Zierikzee werd opgeroepen om het vuur, dat woedde in een kleine spouw, te blussen.
 
Nadat het vuur was geblust kon de brandweer weer inrukken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pim B (29-12-2008 om 00:56)
Geen vuurwerk meer verkopen? Zeker weer zo'n ouwe krent die vroeger zelf "nooit" wat heeft afgestoken. Het is alleen aan het eind van het jaar. Laat anderen ook eens lol hebben. De meeste die zo zeuren zijn vaak zelf degene waar men het meest last van heeft door bijv. honden die overal schijten.
Jantje (27-12-2008 om 23:56)
Zorg dat er geen vuurwerk meer verkocht mag worden. De schade hiervan is enorm, schrik me te barste van een donderslag vlak onder mijn raam. Gezellig die aso"s
Cookie-instellingen beheren