Weerbericht:
Wolkenvelden, in het oosten soms motregen. Morgen in het westen mistig
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 51 km

Auto op zijn kop in sloot, inzittenden spoorloos

Toegevoegd: 28-12-2008, 16.24 uur
Door: Roland de Jong
SEROOSKERKE (S) - Op de N59 is zaterdagavond een auto op zijn kop in de sloot terecht gekomen. Niemand raakte gewond.


Toen agenten rond 22.00 uur ter plaatse kwamen troffen ze niemand in de buurt van de auto aan. Via het kenteken traceerde men de eigenaresse en even later werd zij in haar woning in Serooskerke (S) bezocht.

De vrouw verklaarde dat zij samen met haar partner, die de auto bestuurde, een ongeval had gehad. Deze 46-jarige man, welke niet beschikt over een vaste woon- of verblijfplaats, is meegenomen naar het politiebureau omdat hij nog een aantal boetes had openstaan. Ook moest een blaastest worden afgelegd.
 

Op het bureau bleek dat de man bijna twee keer de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (29-12-2008 om 18:31)
De plek van het ongeval verlaten zonder jezelf kenbaar te maken is toch strafbaar? gewoon opsluiten zo'n iemand en laten opdraaien voor de kosten van de hulpverlening,gelukkig was dit eenzijdig,moet er niet aan denken dat hij ook nog een onschuldig iemand schade of erger had toegebracht.
Marianne (29-12-2008 om 11:08)
Laf om op deze manier je auto achter te laten. Zo laat je mensen die de auto vinden enorm schrikken als er geen personen worden gevonden. Hoop dat deze mensen de straf krijgen die ze verdienen!
Cookie-instellingen beheren