Weerbericht:
Eerst buien. Overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw met auto in sloot bij Rilland

Toegevoegd: 29-12-2008, 17.08 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
RILLAND - Maandagmiddag is in Rilland een vrouw gewond geraakt nadat ze met haar auto in een sloot was gereden.
 
Het slachtoffer gleed rond 12.10 uur met haar auto weg op de Zimmermanweg doordat het wegdek was opgevroren. De auto van de 57-jarige vrouw uit de gemeente Reimerswaal schoot in een sloot. De brandweer rukte met onder meer duikers uit richting het ongeluk, maar de vrouw kon zelf uit de auto klimmen.
 
De gewonde is voor controle per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Haar auto is afgevoerd door een bergingsbedrijf. Het voertuig is total loss.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuw (30-12-2008 om 23:25)
Flauwekul over dat kerstmaal..Dan had je een ander vak moeten kiezen..Een brandweerman of ieder ander met piket hééft dit nu eenmaal PUNT. Maar dat betekent toch niet dat je daarom de boel maar in het 100 moet laten lopen..
Zeeuwse (30-12-2008 om 23:24)
Kom op zeg ! Het wordt tijd dat de hand in eigen boezem wordt gestoken i.p.v de slachtoffer uit te hangen en dat dat hele strooibeleid eens GOED uitgevoerd gaat worden vóór er slachtoffers gaan vallen...
B. (30-12-2008 om 21:32)
Snelheid aanpassen aan weg/weers omstandigheden kan leed voorkomen.Strooiers kunnen niet voor elk voertuig uit rijden,blijven we zelf wel verantwoordelijk lijkt me.Strooiers bedankt dat jullie vanmorgen weer vroeg rondreden!Ik ben om 6.30 vertrokken en er was grotendeels gestrooid! Sterkte mevrouw!
K (30-12-2008 om 18:21)
Jeffrey, onterecht dat strooiers de schuld krijgen van de gladheid,jullie trotseren de gladheid voor de veiligheid vd automobilisten en moeten daar vaak s'nachts voor jullie bed uit of het kerstdiner missen omdat er gestrooid moet worden!! terwijl overdag het gewone werk ook gewoon doorgaat!!
Jeffrey (29-12-2008 om 19:11)
Meneer K, helemaal met u eens. Meestal krijgen degene die moeten strooien hiervan ook nog de schuld... Als die er nu eens niet waren moeten we ons dus aanpassen en dat valt voor veel mensen niet echt mee.
Ralph (29-12-2008 om 18:45)
Aan dit soort opmerkingen heeft niemand iets. Het is alleen ergerlijk voor ieder normaal mens. Bedankt voor je begrip!!
Cookie-instellingen beheren