Weerbericht:
Eerst af en toe (mot)regen, vanmiddag opklaringen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Twee liftopsluitingen in Middelburgs pand

Toegevoegd: 24-12-2005, 02.01 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De Stadsgewestelijke brandweer Vlissingen-/Middelburg is zowel donderdag als vrijdag uitgerukt voor een liftopsluiting.

Donderdagavond werd rond vijf over half acht gemeld dat er ten minste één persoon vast zat in een lift aan de Kesteloostraat in Middelburg. Daarop werd de tankautospuit 4535 van de Middelburgse brandweerpost Veerseweg onder prioriteit twee ter plaatse gevraagd.

Vrijdagavond kwam rond tien voor elf wederom een melding van een liftopsluiting vanuit het pand. Ook dit maal werd de tankautospuit 4535 van de post Veerseweg ingezet. Het blusvoertuig ging onder prioriteit twee ter plaatse.

Over de oorzaak van de liftopsluitingen is niets bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750