Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw flink mishandeld door vriend in Cadzand

Toegevoegd: 30-12-2008, 11.42 uur
Door: Roland de Jong
CADZAND - Een 49-jarige Rotterdamse is zaterdagnacht in Cadzand door haar vriend dusdanig mishandeld dat ze naar het ziekenhuis moest worden afgevoerd. Dat heeft de politie dinsdag pas bekend gemaakt.

De 43-jarige man, eveneens afkomstig uit Rotterdam, mishandelde de vrouw op de Boulevard de Wielingen. In het ziekenhuis bleek dat de vrouw flinke verwondingen had aan haar hoofd en het gezicht. Ook liep zij een hersenschudding op door het voorval.


De Rotterdammer werd rond 01.45 uur aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Hij is in verzekering gesteld en zit nu nog vast in een politiecel in Torentijd, het huis van bewaring in Middelburg.

Volgens verklaringen is het stel aangesproken door een groepje jongens die hen gepasseerd zijn in Cadzand. De politie wil heel graag in contact komen met dat groepje jongens. Zij en andere getuigen worden verzocht zich te melden bij de politie in Oostburg, of te bellen met het servicecentrum van de Zeeuwse politie op telefoonnummer 0900-8844.

De medewerkers van het servicecentrum brengen u dan in contact met de behandelend politieagent. Het slachtoffer is inmiddels uit het ziekenhuis ontslagen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marinet (30-12-2008 om 19:11)
Welke lafaard doet nu zoiets bij een vriendin,ik vind dat onmenselijk om zoiets te doen,om op deze manier je agressie te uiten,opsluiten voor vele jaren.
Rian (30-12-2008 om 12:48)
Wat een zwakkeling die vent om zijn (lief?)zo te mishandelen,hoe vaak heeft hij dit eerder gedaan????Opsluiten die eikel en nie meer vrijlaten,BAH!!!! Dat er nog zulke type's rondlopen!!!
Cookie-instellingen beheren