Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
60 files van totaal 216 km

Brand in ondergrondse container Vlissingen

Toegevoegd: 30-12-2008, 17.18 uur
Brand in ondergrondse container Vlissingen
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De beroepsploeg van de Stadsgewestelijke brandweer Vlissingen/Middelburg heeft dinsdag in Vlissingen een containerbrand geblust.
 
Omwonenden uit de Batenburg ontdekten de brand aan de Boetselaersburg rond 15.10 uur. De brandweer kwam met één bluswagen ter plekke om de brand in de ondergrondse container te blussen.
 
Hoe de brand is ontstaan is nog niet bekend.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vaisonne (31-12-2008 om 13:30)
Jammer dat er meteen weer vernield moet worden. Enne, moeilijke tijden? Heeft u uw baan verloren? Ik blijf van mening dat alleen mensen die hun baan hebben verloren het moeilijk kunnen krijgen. De kredietcrisis wordt voor de rest door veel bedrijven misbruikt om van mensen af te komen.
Marinett (30-12-2008 om 19:28)
Ja hoor daar gaat het weer, het is weer december het vuurwerk word weer te vroeg gebruikt,de schade die ontstaat word weer door de bewoners van de stad betaald,zoals dat al jaren gebeurt en dat in deze moeilijke tijd.
Sjaak (30-12-2008 om 18:20)
Goh er is al 2 dagen vuurwerk te koop wat zou de oorzaak van de brand nu wezen??? Trouwens ze zullen het druk krijgen rond nieuwjaar want de zuilen blijven open staan lekker slim van de gemeente...
Corry (30-12-2008 om 18:04)
Was te verwachten er word heel de dag al geknalt je kon erop wachten
Anoniem (30-12-2008 om 18:01)
Ik vind het zo zielig. Die personen die dat doen verpesten het voor andere mensen. Ik hoop dat ze die personen snel te pakke hebben en ze de schade terug laten betalen want dingen in de brand steken vind ik niet normaal.
Cookie-instellingen beheren