Weerbericht:
Plaatselijk mist en vrijwel overal droog. Morgen zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Schade door vernielingen in gemeente Tholen

Toegevoegd: 30-12-2008, 17.31 uur
Door: Roland de Jong
THOLEN - De afgelopen dagen zijn op diverse plaatsen in de gemeente Tholen vernielingen aangericht.

Op eerste kerstdag werd tussen 22.00 en 22.30 uur kerstverlichting vernield aan de Meanderlaan in Tholen. De bewoners werden opgeschrikt door een harde klap. Direct hierna viel de stroom uit.


Toen de bewoners buiten gingen kijken bleek er een stuk vuurwerk tussen de kerstverlichting gestoken te zijn. Dit was geknald en hierdoor was de verlichtingsslang in stukken gesprongen. Hierdoor was ook de aardlekschakelaar uitgeschakeld. De schade is nog niet bekend.In Sint Annaland werd tussen 24 en 26 december een muurtje op de Havenweg omgetrapt. De schade bedraagt enkele honderden euro's. Bij het zwembad aan de Zoekweg in Tholen werd tussen 17 en 24 december een ruit van gehard glas vernield. Het schadebedrag is niet bekend.

Alle gedupeerden hebben dinsdag pas aangifte gedaan.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joop (30-12-2008 om 20:30)
Ik hoop dat ze de daders tepakken krijgen en dat dan de ouders/daders zelf AL de kosten moeten betalen. misschien leren ze het dan wel af. Nu moet ik er voor gaan werken, samen met mijn andere eilandbewoners.
K (30-12-2008 om 17:53)
Daders, ga lekker bij jullie moeder thuis de boel vernielen dan ben je echt stoer,andermans spullen vernielen is gewoon laf als je echt lef hebt sloop je je eigen spullen!!
Cookie-instellingen beheren