Weerbericht:
Opklaringen. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Felle buitenbrand in Nieuw en sint Joosland

Toegevoegd: 31-12-2008, 17.54 uur
Felle buitenbrand in Nieuw en sint Joosland
Door: Roland de Jong
NIEUW EN SINT JOOSLAND - De brandweer heeft woensdag aan het einde van de middag een felle buitenbrand geblust in Nieuw en Sint Joosland.
 
De brand woedde in enkele bossages, een kerstboom en een grote houten kist op de hoek van de Oude Rijksweg met de Veerstraat. De brandweer zette een voertuig in om het vuur te blussen.
 
De brandweer kon voorkomen dat het vuur oversloeg naar een aangrenzende woning.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nieuwlander (1-1-2009 om 10:00)
Zolang de gemeente een vreugde vuur op de hoek blijft verbieden zal de jeugd overdag brandjes stichten. dit is jarenlang goed gegaan tot het moment dat de gemeente het zelf wilde regelen. gewoon weer ouderwets de hoek afzetten en de jeugd de verantwoording geven om een vreugde vuur te bouwen.
Louis (31-12-2008 om 19:45)
We leven weer in een vrijstaat,alles mag.Leuk he,de brandweer pesten.Ouders wordt eens wakker!!!!!!!Wijs Uw kind(eren) op hun verantwoordelijkheden!!!!!!!!! Laat Oud en nieuw weer eens rustig voorbijgaan!!!!!
Kilo Bravo (31-12-2008 om 19:19)
Wat is dan met onze jeugd aan de hand. Zijn die allemaal gestoord?
Cookie-instellingen beheren