Weerbericht:
Opklaringen. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw ten val op ijs in natuurgebied Rammegors

Toegevoegd: 31-12-2008, 19.18 uur
Vrouw ten val op ijs in natuurgebied Rammegors
Door: JW Kempeneers
SINT PHILIPSLAND - De brandweer heeft vanmiddag in Sint Philipsland de ambulancedienst geassisteerd nadat iemand op het ijs ten val was gekomen in natuurgebied Rammegors.


De brandweerploeg van Sint Philipsland werd rond kwart over twee opgeroepen voor de melding aan de Krabbenkreekweg. Even daarvoor was de ambulance ter plaatse gegaan bij natuurgebied Rammegors. Een vrouw was tijdens het schaatsen ten val gekomen en moest per brancard naar de ambulance gebracht worden.

Vanwege het hoge riet en de steile dijk heeft de Fliplandse blusgroep geassisteerd met het tillen van de brancard. In eerste instantie rukte de blusgroep onder prioriteit 1 uit, maar tijdens het aanrijden bleek dat ze zonder hoge spoed verder ter plaatse konden gaan.

Na een kwartier was de blusgroep weer inzetbaar.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren