Weerbericht:
Vrij koel en perioden met zon. Vooral in de avond en nacht wat regen
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 48 km

Politie waarschuwt voor gladheid

Toegevoegd: 31-12-2008, 21.10 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De Zeeuwse politie waarschuwt voor gladheid op de lokale binnenwegen.
 
Op veel plaatsen is volgens de politie niet of nauwelijks gestrooid en daardoor moeten weggebruikers extra alert zijn, aldus politiewoordvoerster Mirja Vis tegenover deze website.
 
Eerder op de dag werden al waarschuwingen geuit voor onder meer mist en smog. De ANWB gaf mensen zelfs het advies om slaapspullen mee te nemen als ze na middernacht nog de weg op moesten.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (1-1-2009 om 01:51)
Strooien? Ik zit de hele dag op de weg en zie ze nooit. Ja ambtenaren he.....Gewoon een particulier bedrijf en 5,-- de meter. Dan is alles ijsvrij.
Zeeuw (31-12-2008 om 22:39)
Hè hè, het dringt eindelijk door tot openbare leven. "Niet of nauwelijks gestrooid.. " Dus geen gezeur meer over kerstmaal of dat ze het zo druk hebben en zo hun best doen..Ze falen gewoon. Een falend beleid. Dat we dat allemaal maar gewoon mogen weten. Gelukkig nieuwjaar.
Zout (31-12-2008 om 22:11)
Waarschuwen is leuk, maar strooien zo te zien, ho maar. Doe er eindelijk is eis op tijd aan
Cookie-instellingen beheren