Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brand in kledingcontainer Kapelle

Toegevoegd: 01-01-2009, 05.13 uur
Brand in kledingcontainer Kapelle
Door: Roland de Jong
KAPELLE - De brandweer van Kapelle heeft in de nieuwjaarsnacht een brandje geblust in een kledingcontainer.
 
De brand woedde op de Weststraat bij de Golff-supermarkt en werd rond 23.10 uur ontdekt. De brandweer heeft het vuur geblust.
 
Het ging om de 61e uitruk van de brandweer Kapelle dit jaar.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pierre (1-1-2009 om 21:35)
Het zou de mannen van onze plaatselijke brandweer bijna elk jaar een uitruk kunnen schelen als de kledingbakken in Kapelle gedurende Oud en Nieuw tijdelijk gestald zouden worden op het terrein van de gemeente... Dan had het bij 60 kunnen blijven.... Gelukkig Nieuwjaar!!!
Matthijs (1-1-2009 om 20:11)
Diep triest. Mensen die al helemaal niets hebben zijn nu de dupe van een paar losers die denken dat ze stoer zijn.
Jammer (1-1-2009 om 19:03)
Jammer van al die kleding. Hadden de daders thuis geen prullenbak of zo, waar ze het vuurwerk in konden gooien? Dat zal wel, maar ze konden het natuurlijk niet verdragen dat die kleding naar de wat armere mensen gaan. Zielige vertoning dus.
Vuurkikker (1-1-2009 om 10:02)
Hallo dan vraag er toch om deze moet je met oud en nieuw gewoon binnen zetten. Niet echt slim van de eigenaar of brengt het tegenwoordig niks meer op.
Cookie-instellingen beheren