Weerbericht:
Wolkenvelden en droog, morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Terneuzense brandweer blust brandjes

Toegevoegd: 01-01-2009, 14.31 uur
Terneuzense brandweer blust brandjes
Door: Tim Koster
TERNEUZEN - In de nieuwjaarsnacht heeft brandweer Terneuzen enkele brandjes geblust.


Omstreeks 01:00 uur moest de brandweer uitrukken naar de Oranjestraat. Er zou bij de Lidl-supermarkt een brandje woedden. Bij aankomst van de brandweer was deze al gedoofd door de politie. De brandweer kon dan ook vrijwel direct terugkeren naar de kazerne.

Rond half 3 mocht men richting de Alvarezlaan. Op de parkeerplaats bij het winkelcentrum stond een kledingcontainer in brand. Van de vermoedelijke daders is het kenteken genoteerd. Toen men deze brand aan het blussen was kreeg de brandweer het bericht om, wanneer deze brand geblust was, richting de Rooseveltlaan te gaan. Bij de Kwik-fit brandde een klein vreugdevuurtje. Deze is door de brandweer geblust. Ook na deze melding kon direct weer worden doorgereden.

Nabij De Blide aan de Guido Gezellestraat woedde ook een vreugdevuurtje. Na deze geblust te hebben kon de brandweer weer terug naar de kazerne.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ka (3-1-2009 om 14:16)
Ik heb begin deze week een aantal zakken met goede kinderkleding in de voorste kledingcontainer gestopt..... voor een GOED DOEL! Een vreugdevuurtje vind ik niet erg, maar dit wel. Het raakt me wel als ik dit zie en dat hebben de daders dan weer fijn voor elkaar....
Rob (2-1-2009 om 15:57)
Weer het vingertje naar de jeugd Ik ben jeugd en drink niet veel Er zijn nog altijd meer ouderen alcohol verlsaafd. En hier stond een man een vuur te bouwen, en er is pas een ruit ingegooid in de straat ook door een volwassen kerel
Frans1 (2-1-2009 om 10:36)
Marco,hoor jij misschien tot de brandstichters of ben je zo asociaal dat je denkt: laat maar gaan zolang ze van mijn spullen maar afblijven?
Peter (1-1-2009 om 21:13)
Nu wordt het brandstichting genoemd.... Vroeger noemde ze het vreugdevuren.... Tegenwoordig mag simpel weg helemaal niks meer. En zo is bij ons de brandweer 3x uitgerukt voor een paar doosjes die aan het branden waren. Hoezo we hebben niks nuttigs te doen?
Marco (1-1-2009 om 15:28)
Ach ja frans mensen aangeven kan ook een hobby zijn
De Vries (1-1-2009 om 15:02)
Onze lieve jeugd maakt er weer een puinhoop van, dat kan ook niet anders, als je ziet hoeveel ze drinken. Het is algemeen bekend dat dit de hersens aantast en dat blijkt wel weer uit hun manier van feesten. Het is enkel bedoeld om te provoceren, van mij mogen ze er met scherp op schieten.
Cookie-instellingen beheren