Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 19 km

Brandweer assisteert bij ongeluk Meliskerke

Toegevoegd: 02-01-2009, 23.16 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
MELISKERKE - De brandweer heeft vrijdagavond in Meliskerke geassisteerd bij een eenzijdig ongeluk. Eén persoon raakte gewond.
 
De aanrijding vond rond 22.05 uur plaats op de Rapenburgweg. De brandweer van Zoutelande heeft de ambulancedienst geholpen bij het ongeluk. Eén persoon is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.


Plaatselijke gladheid is vermoedelijk de oorzaak van het ongeluk.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Matthijs (10-1-2009 om 20:38)
Helaas denken mensen dat als er gestrooit is dat het dan niet meer glad is. Dat is niet zo! Je moet gewoon je snelheid aanpassen. Wel deel ik de mening over winterbanden die het in de winter wel IETS veiliger maken.
Ollie (10-1-2009 om 15:59)
Wat een zelfingenomenheid.... Sommige situaties zijn niet te voorkomen.  on·ge·luk het; o -ken 1 ongunstige loop vd omstandigheden; tegenspoed 2 noodlottige gebeurtenis; ramp, ongeval: auto-ongeluk; per ~ zonder opzet; een stuk ~ een mispunt
Thera (4-1-2009 om 17:50)
Winterband, gelukkig dat er voor jou nooit tegenspoed op je pad komt zonder dat je daar bewust voor kiest.
Piet (4-1-2009 om 16:12)
Winterse omstandigheden?: SNELHEID AANPASSEN!
Wvdlaan (4-1-2009 om 10:35)
Te hard rijden is bijna altijd de oorzaak. Je moet je aanpassen aan de weersomstandigheden.
Winterband (3-1-2009 om 13:20)
Plaatselijke gladheid kan voorkomen worden door tijdig te strooien. Niet doen hoor, slaap maar lekker verderder instanties die dit tijdig zouden moeten doen. Ook winterbanden kan een en ander mogelijk voorkomen.
Cookie-instellingen beheren