Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandje bij Krammersluizen Bruinisse

Toegevoegd: 02-01-2009, 23.33 uur
Brandje bij Krammersluizen Bruinisse
Door: Roland de Jong
BRUINISSE - De brandweer heeft vrijdagmiddag een brandje geblust op het sluizencomplex bij Bruinisse.


Rond kwart over één werd de blusgroep van Bruinisse met spoed naar de Krammersluizen gestuurd. Volgens de politie was brand ontstaan in het elektrisch systeem van de sluisdeuren. De brandweer had het vuur snel gedoofd.
 
Hoe groot de schade is, is niet bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
EGB (4-1-2009 om 19:52)
@ Peter..... Die zit !!
Peter (4-1-2009 om 18:03)
Best Hans, in vrijgegeven bericht staat niets over prioriteitsnummer. Nakijken bij P200 en direkt eigen oordeel vellen...over sensatiebelust gesproken. Sterkte voor mensen rondom jou gewenst in 2009, kunnen ze wel gebruiken met zo'n instelling. Voorkómen hoort er nl ook bij.
Peer (4-1-2009 om 13:02)
@ Hans, misschien een goed voornemen om in 2009 eerst de feiten te kennen voor je wat zegt. Er was eerst niet bekend wat er in brand stond of hoe groot de brand was. En trouwens enig idee hoeveel tankers er toen in de sluis lagen???
Hans (3-1-2009 om 01:26)
Zoveel bombarie en onder prio 1 naar een brandje op de sluizen?, ben zelf ook brandweerman, maar prio 1?, beetje sensatiebelust. prio 1 is voor redden van mens en dier. Tevens een goed 2009 toegewenst
Cookie-instellingen beheren