Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Dronken man opgemerkt door rijgedrag

Toegevoegd: 03-01-2009, 22.22 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Surveillerende agenten hebben zaterdagmorgen vroeg een 28-jarige man uit Bergen op Zoom staande gehouden op de Grote Markt in Goes.

De agenten zagen de man rond 04.50 uur wegrijden zonder verlichting en zagen dat de bestuurder elke keer stopte en daarna weer wegreed. De man moest blazen en daaruit bleek dat hij te diep in het glaasje had gekeken.


De bestuurder had bijna twee maal de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken. De 28-jarige man kreeg een rijverbod van drie uur.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Matthijs (5-1-2009 om 14:11)
@Jan Probeer je het nu goed te praten? Jij piept wel anders zodra jij een familielid verliest door zo'n drankrijder. En nee ik ben geen heilig boontje heb ik dat ooit beweerd? Pak gewoon de fiets als je wilt gaan zuipen. Mag ook niet als je dronken bent maar dan ben je iig geen gevaar voor anderen.
Yep (5-1-2009 om 00:55)
Mensen, een rijverbod wordt door de politie opgelegd, het is dus geen straf. Het OM komt met een straf, nadat het dossier binnen is. Iedreen die met alcohol op rijdend gepakt wordt, krijgt echt wel een flinke douw hoor!
MotoRob (4-1-2009 om 19:15)
@Jan, iedereen heeft het recht om zijn/haar mening te uiten, iets wat jij nu ook doet, maar een rijverbod van enkele uren vind ik wat aan de magere kant, dus ben ik het wat dat betreft met de anderen eens.
Jan (4-1-2009 om 16:36)
Hou toch eens op met al die vooroordelen en meningen! Laat iedereen in hun eigen waarden Matthijs! Jij zal ook vast niet het heilige boontje zijn hé, en al die mensen die altijd maar commentaar geven bereiken in hun leven ook niet echt veel.
Zeeuw (4-1-2009 om 10:55)
Wat een straf zeg, is hij vast zo van geschrokken dat hij het nooit meer doet.
Souburger (4-1-2009 om 10:17)
Wanneer gaan ze nou is keihard optreden voor zulke maloten,ze zitten met drank achter het stuur.
Cookie-instellingen beheren