Weerbericht:
Perioden met zon, vanmiddag toenemende bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 9 km

Vrouw aangehouden voor winkeldiefstal

Toegevoegd: 04-01-2009, 18.38 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - De politie Zeeland heeft zaterdag een vrouw aangehouden in Terneuzen vanwege een winkeldiefstal.

Een 26-jarige vrouw uit Terneuzen nam eind september vorig jaar voor ruim 150 euro goederen weg uit een winkel aan de Gentsevaart in Kapellebrug. De Terneuzense werd hierbij betrapt door de eigenaar van de winkel waarna de vrouw wegrende en in een auto wegreed. Zij liet het gestolen goed hierbij achter.


Doordat de winkeleigenaar het kenteken van de auto had genoteerd kon de vrouw worden opgespoord en aangehouden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W (7-1-2009 om 10:13)
Wat een gezeur zeg misschien was die auto niet van haar of was ze op vakantie waren jullie erbij toen die politie onderzoek deed ze hebben genoeg te doen en als ze meer op haar kerfstok heeft onderzoeken ze dat eerst+misschien is ze al langer geleden aangehouden maar komt het nu pas naar buiten
Sweety (5-1-2009 om 17:53)
Als jij nou gewoon ervoor zorgt dat je LICHT (ligt met een g heeft een andere betekenis) werkt houden ze je ook niet aan. Misschien moet je je drukker maken om je spelling dan om de politie.
Chiel (5-1-2009 om 17:33)
Wat ik vreemd vind is dat een kenteken in september wordt doorgegeven en de daarbij behorende persoon pas in januari wordt opgespoord/aangehouden en dat in ons internet tijdperk waarin al deze gegevens in één grote database staan.... ????
Frans b (5-1-2009 om 12:30)
Tja het is wel wat laat die aanhouding. maar ik snap niet wat dit met fietsLICHT [en niet fiets ligt] zorg gewoon dat je in orde ben. heb je van de politie ook geen last.
Betweter (5-1-2009 om 08:32)
Alhoewel het niet acceptabel is dat de politie hier zo lang over doet is de vergelijking met fietslichten irrelevant. Daarbij zijn boetes voor eigen bestwil, hoe vervelend ze ook lijken. Wat mij meer zorgen baart is dat grammatica en spelling van de Nederlandse taal ernstig achteruit lijkt te gaan.
Matthijs (4-1-2009 om 23:50)
@ 0115mathafackers: Heel goed v/d politie dat ze je een boete hebben gegeven! Als iemand jou aanrijdt omdat jij te lui bent om licht (met CH!) te voeren, dan krijgt de automobilist de schuld terwijl die bij jou ligt. Dus niet zo huilen. En dat de politie geen licht voert, tja het blijft politie.
Cookie-instellingen beheren