Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw opgelicht in Vlissingen

Toegevoegd: 04-01-2009, 18.44 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSNGEN - Zondagmorgen tussen tien en half elf is een vrouw opgelicht in de Palingstraat in Vlissingen.


De vrouw werd aangesproken door een voor haar onbekende man die om hulp vroeg. Hij vertelde dat zijn auto op een parkeerterrein stond zonder benzine en hij geld nodig had voor benzine.

De 60-jarige Vlissingse bood de man aan met haar mee te rijden naar een benzinestation. Onderweg werd de man gebeld door een vriend die voor enkele tientjes benzine voor hem had geregeld en bij een bedrijf nabij de Palingstraat zou werken.

De vrouw bracht hierop de man naar het bedrijf. Bij de slagbomen van het bedrijf vroeg de man de vrouw geld voor zijn vriend en zei dat hij dit binnen een uur aan haar terug zou betalen.

De vrouw gaf de hem 50 Euro en zag de man tot op heden niet terug.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Poppe (12-1-2009 om 18:39)
Wat flauw om die vrouw af te vallen, het is juist goed dat er nog zulke mensen zijn! Ben laatst ook zo'n maloot tegengekomen. En dan kom je voor de keus vertrouwen/niet vertrouwen.
Vonck (6-1-2009 om 16:46)
Hij had haar ook van haar auto kunnen beroven of erger nog haar iets aandoen. Voor dit soort dingen heb je iderdaad de ANWB. Dit is echt gewoon dom en onverantwoord.
Souburger (6-1-2009 om 14:06)
Vincent:ik heb genoeg goeie voornemes ,en niet alleen voor 2009,maar je kan ook iemand helpen zonder er geld voor te hoeven betalen,ik blijf zeggen,geef nooit geld aan vreemde,doe je het wel ,heb je een grote kans dat je misschien opgelicht word .
Carla (5-1-2009 om 18:32)
Erg er is gebeurd, maar het hoeft geen vreemde te zijn die je zoiets flikt. Ben zelf net opgelicht door een schijnbare vriend
Kees (5-1-2009 om 14:44)
Mensen past op ik ken ook twee van die gevallen in oostsouburg dat een zekere marokkaan aan belt en geld vraagt zogenaamt familie van de buren die niet thuis zijn en geld nodig heeft voor de trein en het de ander dag terug breng niet dus pas dus op voor deze man.
Moniek (5-1-2009 om 13:06)
Tip aan iedereen die hulp wil verlenen: gewoon zeggen: bel de politie of a.n.w.b. maar, en daarna de deur dichtdoen, en na zonsondergang al helemaal de deur niet opendoen, tevens oplichters keihard aanpakken!
Cookie-instellingen beheren