Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Kerstboomverbranding in Koudekerke

Toegevoegd: 04-01-2009, 19.23 uur
Kerstboomverbranding in Koudekerke
Door: Manfred Berrevoets
KOUDEKERKE - De ondernemersvereniging van Koudekerke heeft zaterdag de jaarlijkse kerstboomverbranding gehouden. Enkele honderden kerstbomen gingen in vlammen op.


Het evenement werd gehouden aan het Karreveld in Koudekerke. Vanaf de muziektent werd er een lampionnenoptocht gehouden richting het Karreveld. Voor iedereen was er gratis warme chocomel en glühwijn beschikbaar.

De brandweer van Koudekerke was ook van de partij om het vuur gecontroleerd te laten branden. Vele toeschouwers kwamen kijken naar de meters hoge vlammen. De brandweer heeft het vuur na afloop geblust.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
V (4-1-2009 om 21:31)
@ Lion: Ja...dit is toegestaan. Sinds wanneer is roken ín een café of op het perron verboden ivm luchtvervuiling? Dat gaat over de gezondheid. Ipv gecontroleerd laten branden met de brandweer erbij kunnen jongeren het ook bij jou in de voortuin doen. Kies maar.
K (4-1-2009 om 20:56)
Oh oh we heben weer een zeikerd! dit is gewoon een lekker vuurtje met een vleugje dennen geur erbij
Lion (4-1-2009 om 20:06)
Is dat allemaaLtoegestaan met deze milieu eisen en verplichtingen. dit is puure luchtvervuiling en moet verboden worden,anders roken in cafe ook maar weer toestaan,aangezien dat jezelfs op een station al niet overal mag roken.wat voor smerige lucht is dit dan???
Cookie-instellingen beheren