Weerbericht:
Perioden met zon, vanmiddag toenemende bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 9 km

Jongens naar Halt voor afsteken vuurwerk

Toegevoegd: 04-01-2009, 20.37 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG -De politie Zeeland heeft zaterdag en zondag enkele jongens doorverwezen naar Halt wegens afsteken van vuurwerk in Middelburg.


Twee jongens, 16 en 13 jaar oud en afkomstig uit Middelburg en Barneveld, werden zaterdag rond 17.00 uur betrapt tijdens het afsteken van vuurwerk in de Prins Willem Alexanderstraat in Middelburg. Het tweetal had in totaal 87 kanonslagen bij zich.

In de Segeersweg in Middelburg gooide zondag rond 16.00 uur een jongen vuurwerk in een prullenbak. Deze 13-jarige uit Middelburg werd vergezeld door een even oude Middelburger. Samen hadden deze twee 13-jarigen 43 astronauten in bezit.


Een 17-jarige Middelburger die ook in hun gezelschap verkeerde had geen vuurwerk bij zich.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bert (6-1-2009 om 20:55)
Oppakken voor rotjes afsteken gaat wat ver, gewoon vuurwerk afpakken. Laat ze aub wel op fietsverlichting controleren. Daar gaat het namelijk wel om veiligheid......Want ik zie ze iedere morgen nog als geestverschijningen opdagen uit het niets.
Denniss (6-1-2009 om 15:31)
Nog een reden waarom ik niet bij de politie wil... Mannetjes van 13 oppakken omdat ze rotjes in bezit hebben een paar dagen na oud & nieuw? Schei toch uit ! Hetzelfde met die fietsverlichting.. Dan staan ze daar 's ochtends bekeuringen uit te delen aan 14 jarige O.o Ga boeven vangen !
Pete (5-1-2009 om 22:22)
Reparatriekosten? Voor wat? zo,n astronaut of kanonslag kan niks kapot maken. Er zit geen druk op die rotjes. Dus niet gaan overdrijven he. lol
N (5-1-2009 om 18:16)
Een prullenbak gaat niet kapot van een astronautje hoor... Daar heb je wel zwaarder vuurwerk voor nodig.
Oudjaar (5-1-2009 om 17:56)
Het was zaterdag toch al lang oudejaar geweest?? Dan hebben ze vast gedacht dat het nog een keer oudejaar was, of het is een andere cultuur geweest die de Gregoriaanse kalender er op na houden. De Joden houden ook op een andere dag oudjaar. Goed werk van de politie, bestrijden en in de kiem smoren.
Yordi (5-1-2009 om 16:49)
Sorry maar waar lees jij dat die prullebak kapot is? Als vuurwerkliefhebber weet ik dat je met astronauten geen prullebakken opblaast. Wel beetje dom van ze om nu nog vuurwerk af te steken. de gevolgen kennen ze nu.
Cookie-instellingen beheren