Weerbericht:
Op veel plaatsen bewolkt, maar vooral in het zuid(oost)en later ook zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto te water in Zierikzee, vrouw overleden

Toegevoegd: 05-01-2009, 14.38 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - In Zierikzee is maandagochtend een vrouw om het leven gekomen nadat ze met haar auto het water in was gereden. De politie vermoedt dat er sprake is van zelfdoding.
 
De vrouw reed rond 11.25 uur met haar auto in het water bij de Oude Haven. Hoe dat precies heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De vrouw werd door Zierikzeese brandweerlieden uit de auto gehaald. Reanimatie mocht niet meer baten.
 
Brandweerduikteams uit Goes en Tholen rukten uit om hulp te verlenen. Ook de traumahelikopter uit Rotterdam kwam ter plekke. De politie heeft lange tijd onderzoek gedaan op de kade. Of er inderdaad sprake is van zelfdoding is nog niet helemaal duidelijk.

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mario (5-1-2009 om 22:14)
Voor alle duidelijkheid: het is 1 nabestaande en 2 nabestaanden (meervoud, weet je wel). Omdat we meestal niet weten om wie het gaat, houden we de meervoudsvorm aan. Nabestaanden zitten niet te wachten op steunbetuigingen vol taalfouten. Het analfabetisme op deze site is ronduit stuitend.
Cor (5-1-2009 om 22:01)
Mijn oprechte deelneming aan familie en vrienden van het slachtoffer en heel veel sterkte in de komende periode
Jojo (5-1-2009 om 21:40)
Wij leven heel erg mee met de nabestaanden. We wensen de mensen heel veel sterkte toe met dit grote verlies. Liefs jo
Jeannine (5-1-2009 om 20:31)
Voor alle nabestaande, Hèèl vèèl sterke voor de komende tijd!!
Marinet (5-1-2009 om 18:48)
Wat is dit verschrikkelijk voor de nabestaanden van die vrouw om op zo'n manier een einde van je leven te maken. Wat is dit verschrikkelijk voor de familie om zo'n bericht meegedeeld te krijgen. Wij wensen de familie heel veel sterkte toe in de komende dagen.
Paula (5-1-2009 om 18:13)
Sterkte met dit verlies
Cookie-instellingen beheren