Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto te water in Zierikzee, vrouw overleden

Toegevoegd: 05-01-2009, 14.38 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - In Zierikzee is maandagochtend een vrouw om het leven gekomen nadat ze met haar auto het water in was gereden. De politie vermoedt dat er sprake is van zelfdoding.
 
De vrouw reed rond 11.25 uur met haar auto in het water bij de Oude Haven. Hoe dat precies heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De vrouw werd door Zierikzeese brandweerlieden uit de auto gehaald. Reanimatie mocht niet meer baten.
 
Brandweerduikteams uit Goes en Tholen rukten uit om hulp te verlenen. Ook de traumahelikopter uit Rotterdam kwam ter plekke. De politie heeft lange tijd onderzoek gedaan op de kade. Of er inderdaad sprake is van zelfdoding is nog niet helemaal duidelijk.

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Karine (27-1-2009 om 20:47)
Bedankt Greet voor je reactie
Greet (21-1-2009 om 01:21)
@karine,heb ook even verder gekeken op internet en het zou om zelfdoding gaan, heel jammer maar ik hoop dat jullie dan toch vrede kunnen nemen met haar beslissing en misschien ook gaan kunnen begrijpen waarom ze het gedaan heeft en dat is niet makkelijk! enorm veel sterkte voor de familie
Karine (8-1-2009 om 18:37)
Bedankt allemaal voor jullie troostende woorden,het doet me echt plezier. Het meisje in de auto was mijn zus... we zijn er echt kapot van... nogmaals bedankt! karine
Marianne (7-1-2009 om 16:15)
Snel op je teentjes getrapt Mario? de steunbetuigingen waren goed bedoeld, en daar gaat het om! sterkte aan de naabestaande(n).
Souburger (6-1-2009 om 14:21)
Dit is vreselijk wat er gebeurd is,heel veel sterkte voor familie,vrienden .
Mariella (6-1-2009 om 10:36)
Hallo, veel sterkte voor alle nabestaanden met dit verschrikkelijke verlies van deze vrouw. Mario, heb jij ook wel eens gehoord van mensen die moeite hebben met lezen en schrijven? Wat maakt het nu uit een typfoutje... De nabestaanden letten echt niet op een tikfoutje.
Cookie-instellingen beheren