Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man zonder rijbewijs drinkt 3,5 keer te veel

Toegevoegd: 06-01-2009, 11.20 uur
Door: Roland de Jong
RENESSE - De politie heeft afgelopen nacht in Renesse een dronken automobilist zonder rijbewijs aan de kant gezet.


De man, een 42-jarige Rotterdammer, werd staande gehouden op de Recreatieverdeelweg. Bij de controle bleek dat hij niet alleen meer dan 3,5 keer te veel had gedronken maar ook nog eens reed met een ongeldig rijbewijs.

De man is aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henkjan (7-1-2009 om 16:12)
Inderdaad Matthijs, hij had iemand dood kunnen rijden, nooit meer rijbewijs laten halen, strafblad geven en op laten draaien voor polite en bergingskosten!
Miranda (7-1-2009 om 14:04)
Inderdaad zorgen dat zo iemand niet meer op de openbare weg kan komen. Maare..... ik weet niet wat ik gemist heb als ik de rest van de reactie's lees; rijbewijs afpakken? Dat had hij nou toch juist niet. Moeilijk afpakken dan he?
Nickey (7-1-2009 om 12:59)
Verstand komt met de jaren zeggen ze,maar dan niet bij iedereen zeker.
Bert (6-1-2009 om 21:09)
Ik ben het met Matthijs eens.....Boete, en niet zo'n kleintje ook. Dan 500 uur buurtwerk, rijbewijs teruggeven en gelijk weer innemen. Na half jaar laten afrijden, en rijbewijs teruggeven en weer afpakken (dezelfde dag nog) En nooit geen rijbewijs meer laten halen. Opsluiten dit weekdier.
Masiev (6-1-2009 om 17:08)
Bovenop maximale boete nog verplicht een peperdure curses.
David (6-1-2009 om 16:34)
Wel slim kunnen ze zijn rijbewijs ook niet afpakken...... maar al die andere mensen die reageeren werken jullie niet ofzo want jullie moeten ze aanpakken inplaats al dat die meningen over andere mensen ga bij de politie ofzo sjonge jongen
Cookie-instellingen beheren