Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man botst met auto tegen middengeleider

Toegevoegd: 06-01-2009, 22.33 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Op de Oosterscheldestraat in Middelburg is dinsdagmiddag een 25-jarige Vlissinger met zijn auto tegen een middengeleider gereden.


De man reed rond 13.30 uur vanuit de richting van de Stromenweg toen hij ter hoogte van de Maasstraat de controle over zijn auto verloor. Hij reed op de middengeleider en vernielde daarbij ook de twee verkeerszuilen die op de geleider stonden.

De bestuurder en een inzittende kwamen met de schrik vrij. De auto is weggetakeld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anne (7-1-2009 om 11:37)
Hoe kun je nu met 30 km per uur, de macht over het stuur kwijtraken?
D.Willemse (7-1-2009 om 11:29)
Gelukkig dat dit accident beperkt is gebleven tot alleen materiele schade. Het had ook anders af kunnen lopen op dit soms vrij drukke kruispunt met veel fietsers! Wel vraag ik mij af hoe je zo veel schade aan kunt richten in een 30 km zone. Of zou de snelheid toch wat hoger zijn geweest? vutter.
Cookie-instellingen beheren