Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

IJsbaan wEMELDINGE verstevigd na vernielingen

Toegevoegd: 07-01-2009, 13.05 uur
IJsbaan wEMELDINGE verstevigd na vernielingen
Door: Anne Goudzwaard

WEMELDINGE - De brandweer heeft de ijsbaan in Wemeldinge opnieuw verstevigd nadat deze eerder deze week was vernield door vandalen.
 
Door de vernielingen was de kwaliteit van de ijslaag belabberd. Door het aanbrengen van een dunne laag water hoopt de ijsvereniging van Wemeldinge de komende dagen toch een goede ijsbaan aan het Wemeldingse publiek te kunnen bieden.
 
Na de werkzaamheden was er warme chocomel voor de aangetreden spuitgasten.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zwoeger (7-1-2009 om 18:35)
Moeten ze net als bij de ijsbaan in Middelburg maar toezichthouders aanstellen
Marinet (7-1-2009 om 18:21)
Waar om is nou zoiets nodig ,dat er nu een ijsbaan gebruikt kan worden na zoveel jaren,waar zoveel mensen plezier aan hebben,en dit toch weer helaas verknallen.
K (7-1-2009 om 17:07)
Aan de dader(s) wat zijn jullie stoer zeg,stelletje debielen als je echt stoer bent ga je de spullen bij je ouders thuis slopen dan heb je pas echt lef in je donder!!!
Koek en zopie (7-1-2009 om 16:07)
Geef de vernielers toch een lekker kopje warme chocomel........met laxeermiddel erin!
Matthijs (7-1-2009 om 15:28)
Ook huftervrije ijsbanen kunnen gesloopt worden. Net zoals het huftervrije bushokje dat al na 1 dag door hufters gesloopt was...
Jo Ubags (7-1-2009 om 14:36)
Wat is dat toch voor tuig, dat constant dingen vernielt, zoals nu weer op de ijsbaan in Wemeldinge. Blijf met je poten van andermans spullen af!!
Cookie-instellingen beheren