Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 27 km

Automobilisten onder invloed achter stuur

Toegevoegd: 07-01-2009, 16.20 uur
Door: Anne Goudzwaard
MIDDELBURG - De politie heeft dinsdagavond twee automobilisten bekeurd voor het rijden onder invloed van alcohol.

In Nieuw-Namen is dinsdag rond 20.30 uur een 43-jarige automobiliste uit Deurne in de sloot gereden. De vrouw, die voor zover bekend ongedeerd was, had ongeveer 4 keer de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken. Haar rijbewijs werd ingenomen.
 
In 's Heer Arendskerke werd dinsdag rond 20.45 uur een 48- jarige automobilist uit Goes betrapt op het rijden onder invloed. De man had meer dan 2,5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken en moest zijn rijbewijs inleveren.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Matthijs (8-1-2009 om 19:35)
Triest dat die mensen hun rijbewijs terug krijgen. Maar er 1 simpele reden voor. Die mensen vallen toch weer in de herhaling dus kan de staat er meerdere keren goed geld voor vangen. Verkeersveiligheid vinden ze niet belangrijk alleen het geld is belangrijk. Helaas is dat gewoon een feit.
Jootje (7-1-2009 om 18:14)
Waarom bekeuren donder ze lekker 6 weken de cel in leren ze vast wel af (geld ook voor de vrouwelijke bestuurders) en NOOIT meer laten rijden.........hoe vaak hebben we het niet gelezen deze week en dan zitten we pas op de helft van de week
Cor (7-1-2009 om 16:33)
En nu een keer verscheuren dat rijbewijs!!! Dit soort figuren hoort echt niet in een auto thuis, ga maar lekker fietsen. Het is een grote schande dat deze mensen telkens weer het rijbewijs terugkrijgen. En maar zielig doen dat ze het nodig hebben voor het werk. Bedenk dat eens voor je gaat zuipen.
Cookie-instellingen beheren