Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw bevalt op A58 richting ziekenhuis

Toegevoegd: 07-01-2009, 22.34 uur
Door: PZC
GOES - Een moeder uit Vlissingen is dinsdagmiddag in de auto op weg naar het ziekenhuis in Goes bevallen van een zoon.


Ze moest onder begeleiding van een gynaecoloog bevallen in Goes, maar kon daar niet op tijd met eigen vervoer komen. De baby maakt het goed.

Walcherse vrouwen die op medische advies in het ziekenhuis moeten bevallen, kunnen daarvoor sinds nieuwjaarsdag niet meer in Vlissingen terecht. De kraamafdeling is verhuisd naar Goes.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Onderwegbevalling (23-1-2009 om 00:53)
Weet iemand hier hoe laat de moeder van huis is vertrokken ? .... Hoe lang het rijden was van haar huis naar het ziekenhuis in Vlissingen ? ..... Voor welk stoplicht ze dan had moeten wachten ? .... Had ze misschien voor de brug moeten wachten ?
Onderwegbevalling (23-1-2009 om 00:50)
Al eens een baby gebaard in Rotterdam, Amsterdam of Den Haag met spitsverkeer, files en stoplichten . Een baby kondigt zich aan en wacht echt niet tot de aanstaande moeder in het ziekenhuis ligt. Of het nu een uur, een half uur of een kwartier rijden is.
Han (8-1-2009 om 22:14)
Mensen, reageer niet zo overdreven negatief! Het lijkt nu wel of er dagelijks baby's op de snelweg geboren worden en ter plekke overlijden... Ben trouwens wel benieuwd naar het verhaal van de ouders... (misschien maar beter niet op hv zeeland zetten, anders stroomt het commentaar weer binnen:)
Bakker (8-1-2009 om 20:57)
Dit is het gevolg van een hele slechte organisatie van een noodconcentratie van de kraamafdeling. het zal echt niet de laatste baby zijn die op de A58 geboren wordt!Maar dat maakt het bestuur niets uit!Het draait allemaal om het geld.
Matthijs (8-1-2009 om 19:45)
Aller eerst van harte gefeliciteerd! Sta er niet van te kijken als over een x aantal jaar het ziekenhuis in goes ook verdwijnt onder het mom van je staat toch zo in B op Z. Totdat er 1 centraal ziekenhuis overblijft voor heel NL want NL is niet zo groot. Het is een SCHANDE! Alleen maar voor de poen
R (8-1-2009 om 19:41)
V12,U hebt gelijk,maar ik ben er van overtuigd dat er veel mensen zijn die onterecht zeuren,natuurlijk was die vrouw het liefst in het zkh bevallen, maar dat vrouwen in een auto bevallen komt ook voor in steden waar een ziekenhuis is,dus dit staat los van de verdwijning van het zkh in Vlissingen.
Cookie-instellingen beheren