Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 20 km

Schade en letsel bij ongelukken door gladheid

Toegevoegd: 08-01-2009, 10.51 uur
Schade en letsel bij ongelukken door gladheid
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Bij aanrijdingen als gevolg van de gladheid zijn vanochtend in Terneuzen en Hoogelande twee personen gewond geraakt.


Het ongeluk in Terneuzen vond rond 08.30 uur plaats op de Guido Gezellestraat. Hier botsten drie auto's op elkaar. Eén van de automobilisten, waarvan nog geen gegevens bekend zijn, moest voor onderzoek met een ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht.

De botsing in Hoogelande (foto's) vond rond 09.55 uur plaats op de Meindersweg. Een automobilist reed daar op een boom. Een ambulance kwam ter plekke om de bestuurder te behandelen. Zijn letsel viel echter mee en hij hoefde niet naar het ziekenhuis.

De auto raakte echter zwaar beschadigd. Het voertuig is weggesleept door bergingsbedrijf Kuzee.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren