Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 46 km

Politie neemt drugs in beslag bij controle rond shops

Toegevoegd: 08-01-2009, 22.41 uur
Door: Roland de Jong
GOES - De politie heeft donderdag bij controles rondom de Goese coffeeshops de drugs in beslag genomen van in totaal zes personen.


De actie vond tussen 16.30 en 17.30 uur plaats. Alle gecontroleerde personen waren in het bezit van een gebruikershoeveelheid softdrugs. De drugs zijn in beslag genomen en vernietigd.

Tijdens de actie werd ook een boete uitgedeeld. De politie controleerde ook de 21-jarige Goese bestuurder van een personenauto. Deze bleek niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Hij kreeg een bekeuring van 190 euro.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pascal (10-1-2009 om 13:48)
Het vreemde hier aan is je mag Wiet kopen maar dan moet je het binnen op roken, Maar je mag dan geen shag of wat dan ook er bij doen wan dan ben je ook weer tegen de regels in bezig. Ga je naar buiten mag je het niet vervoeren daarom word het inbeslag genomen. Conclusie stomme wetgeving in NL
Jointje (10-1-2009 om 13:40)
Hier klopt inderdaad helemaal niets van. Je moet het kopen, en weer wegggooien want hier komt het namelijk op neer. Of bij het kweken treed de politie niet op tegen max. 5 planten. Maar daar komt met een beetje geluk toch gauw een kilo vanaf. Wat dus veel meer is als 5 GRAM.
Richard (9-1-2009 om 21:04)
Hebben jullie dan nog niet in de gaten dat "gedoogbeleid"een pseudoniem is voor speelballetje . regels ok maar dan wel regels die uitvoerbaar en duidelijk zijn,en niet buigbaar hoe het hun uitkomt!!!
P (9-1-2009 om 19:13)
Zolang het van die irritante drugsrunnertjes en/of belgen zijn vind ik het best! Al dat tuig komt nu naar de Grote Markt omdat ze nergens meer hun drugs kunnen halen ivm de sluitingen in Terneuzen, BoZ en Roosendaal. Op de markt komt daar alleen maar overlast van, let maar op. Sluiten dus ;)
Souburg-oost (9-1-2009 om 16:57)
Het wordt steeds gekker hier. Mensen opwachten om hun wiet of hash af te pakken. En staat zelfs nog bij dat allen de gebruikershoeveelheid bij hadden. Tuurlijk. Dat koop je daar toch?! Niks waard de politiemensen die dit deden.
Matthijs (9-1-2009 om 16:37)
Triest van de politie en maar huilen dat ze geen respect krijgen, vind je het gek? Je moet dus eerst je 5 Gr oproken om daarna zo stoned als een kanari naar huis te rijden. Wat niet kan want je mag het niet roken in de shop. Bedankt Cda en CU! Jullie maken alles kapot wat NL positief uniek maakt!
Cookie-instellingen beheren