Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer zaagt lichtmast af na ongeval met letsel

Toegevoegd: 10-01-2009, 09.44 uur
Brandweer zaagt lichtmast af na ongeval met letsel
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De brandweer heeft vannacht in Vlissingen een lichtmast afgezaagd nadat een dronken automobilist hier even daarvoor tegenop was gereden. De man raakte flink gewond aan zijn hand.


De automobilist, een 23-jarige man uit Heinkenszand, reed rond 01.40 uur tegen een bloembak en de lichtmast ter hoogte van bioscoop Cine City aan de Spuikomweg. Toen agenten ter plekke kwamen bleek dat de man flink gewond was aan zijn hand. In het ziekenhuis bleek dat een pees in de hand van de man was doorgesneden.

Van de man is een blaastest afgenomen waaruit inderdaad bleek dat hij teveel had gedronken. Er is geen definitieve ademanalyse bij de man gedaan, omdat hij opgenomen werd in het ziekenhuis. Derhalve werd een bloedproef afgenomen.

Door zijn drankgebruik kan de man pas vandaag worden geopereerd. Het rijbewijs van de man is ingenomen omdat hij beginnend bestuurder is. De auto van de verdachte is total loss. Het voertuig is weggesleept door een takelbedrijf.

Medewerkers van energiebedrijf Delta zijn ter plaatse gekomen om de beschadigde lichtmast te bekijken. Het bleek onverantwoord om de lichtmast langs de weg te laten staan. Zodoende werd de brandweer opgeroepen om de mast af te zagen. Met een hoogwerker is de mast vervolgens opgetild en in de berm gelegd.

De schade is gemeld aan de gemeente Vlissingen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bumper (11-1-2009 om 02:29)
@ikkie .... hoezo het lostrekken van de bumper ? Had ie misschien nog verder willen rijden ?
Ikkie (10-1-2009 om 18:42)
Ik ken de 4 inzittenden, verwonding komt niet door t ongeval, maar door lostrekken van zijn bumper. De 3 inzittenden hadden niets. Verder tja stom... Beterschap jongu!
Jopie (10-1-2009 om 18:27)
Inderdaad Wouter, en hij zou ook alle schade, inclusie bergingskosten brandweer, etc moeten betalen! zet zo iemand op de zwarte lijst bij verzekeringsmaatschappijen, dergelijke figuren zijn gewoon domme brokkenmakers, voor altijd, sommige sukkels zijn immers onverbeterbaar.
Koos (10-1-2009 om 18:16)
In een ander bericht zag ik dat ie zelf gebeld had naar politie. das dan toch weer netjes....
Wouter (10-1-2009 om 17:49)
Gulukkig had de bestuurder zelf letsel en zijn er geen andere bij betrokken. Rijbewijs ingevorderd houden en nooit meer terug geven.
Division (10-1-2009 om 13:51)
Bewijs..Drinken en rijden geen goede combinatie.. Ik moet wel zeggen dat de situatie voor de bios best gevaarlijk is. Als het wegdek nat is zie je de oude belijning juist en als je die volgd dan eindig je op dat stukje voor de bios waar de auto's stoppen. Gemeente moet daar iets aan doen!
Cookie-instellingen beheren