Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man buiten bewustzijn na val op ijs in Tholen

Toegevoegd: 10-01-2009, 11.57 uur
Man buiten bewustzijn na val op ijs in Tholen
Door: Roland de Jong
THOLEN - Op de Veste in Tholen is vrijdagavond een schaatser gewond geraakt doordat hij werd geraakt door een slee.


De man trok de slee rond 20.00 uur achter zich aan. Toen hij afremde gleed de slee echter tegen zijn benen aan. Hierdoor kwam hij ten val. De man verloor direct zijn bewustzijn.

EHBO'ers van de ijsbaan gingen direct ter plaatse en verleenden eerste hulp. Een ambulance kwam ter plekke om de man naar het ziekenhuis te vervoeren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
J.v. (11-1-2009 om 20:49)
Ongeluk is niet ontstaan door alleen schaatsen, maar door sleeen met een veel te lang touw. Leuk voor de kinderen, maar levensgevaarlijk voor omstanders. Let dus op als je het ijs op gaat met een slee. Het ijs is niet alleen voor jezelf.
R.v. (10-1-2009 om 18:52)
Gelukkig gaat het weer goede met deze man. Is helemaal nagekeken in het ziekenhuis en was vandaag weer bij het ijs.
Lara (10-1-2009 om 13:15)
Het ijs blijft toch gevaarlijk! Goed uitkijken en natuurlijk niet in je uppie gaan schaatsen! In hulst ook een vrouw uitgegleden met de ambulance opgehaald.
Cookie-instellingen beheren