Weerbericht:
Veel buien, in de kustgebieden mogelijk met onweer en veel regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Man met harddrugs opgepakt in Goes

Toegevoegd: 10-01-2009, 16.19 uur
Door: Roland de Jong
GOES - De politie heeft vannacht in Goes een 22-jarige Oost-Souburger aangehouden die in het bezit was van harddrugs.


De man werd rond 04.00 uur aangehouden in de Bocht van Guinea. Agenten troffen een 20-tal xtc-pillen bij hem aan, evenals een paar gram wit poeder. Volgens de politie gaat het mogelijk om speed.

De Souburger is overgebracht naar het politiebureau waar hij verklaarde dat hij met de auto naar Goes was gekomen. De auto is opgehaald op een parkeerplaats. Agenten hebben vervolgens op het bureau onderzoek verricht in het voertuig. In de auto werden goederen aangetroffen die mogelijk met drugshandel te maken hebben: een weegschaal en een zakje met een kleine hoeveelheid drugs. Volgens de politie gaat het vermoedelijk om harddrugs.

Omdat de man verklaarde dat hij thuis ook nog drugs had liggen heeft de Zeeuwse politie vanmorgen in zijn woning gezocht. Daar werden nog eens enkele tientallen pillen aangetroffen.

Alle goederen zijn in beslag genomen en de 22-jarige man is ingesloten in een politiecel in Torentijd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren