Weerbericht:
Vrij veel bewolking en eerst plaatselijk mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Man (33) drinkt ruim drie keer te veel alcohol

Toegevoegd: 10-01-2009, 16.33 uur
Door: Roland de Jong
'S-HEER HENDRIKSKINDEREN - De politie heeft vrijdagavond in 's-Heer Hendrikskinderen het rijbewijs van een man ingevorderd die ruim drie keer te veel had gedronken.


De politie hield de man rond 22.35 uur staande op de Nieuwe Rijksweg. Hij viel op omdat hij nogal slingerde en zich niet aan de gestelde maximumsnelheid hield. Uit de blaastest die volgde bleek dat de man te veel alcohol had genuttigd.

De automobilist, een 33-jarige man uit de gemeente Goes, is meegegaan naar het politiebureau waar is onderzocht hoeveel de man nu daadwerkelijk gedronken had. Daar bleek dat de man ruim drie keer zoveel alcohol had gedronken dan is toegestaan.
 

Zijn rijbewijs is ingevorderd en wordt opgestuurd naar de officier van justitie. Die moet beslissen of de man het document wel of niet terugkrijgt. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ashley24 (11-1-2009 om 12:26)
Rijbewijs weg ermee 2jaar rijverbod en dan op nieuw voor zn rijbewijs om m nog een kans tegeven.net als bij de jongere ook oudere di teveel zuipen rijbewijs weg doen.ik ben zelf een goeie vriend verloren door iemand die teveel heb gezopen.Wanneer leren mensen het nu is drank n verkeer gaan ni same
Jan (10-1-2009 om 20:23)
Goedzo!! Met drankrijders geen medelijden. Laat de officier van justitie dat rijbewijs maar door het toilet spoelen.
Ad (10-1-2009 om 19:46)
Nooit meer terug geven
Ron (10-1-2009 om 18:59)
Ooit heb ik in hetzelfde schuitje gezeten en was ik ook zo stom om met 3 westmalles van 9% achter het stuur te kruipen. Laat dit een (hopelijk ) 1malige les zijn. Ik ken zijn gevoel en dat van zn omgeving. Ik geef hem 2 woorden: Nooit meer. Gebruik je verstand voortaan alsjeblieft.
Mm (10-1-2009 om 18:48)
Nooit meer z'n rijbewijs terug
Cookie-instellingen beheren