Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Zwaar beschonken jongen op de vlucht voor politie

Toegevoegd: 10-01-2009, 16.36 uur
Door: Roland de Jong
BURGH HAAMSTEDE - De politie heeft vannacht in Burgh Haamstede het rijbewijs van een 16-jarige jongen ingenomen omdat hij maar liefst vijf keer te veel had gedronken.


De jongen reed op een snorfiets toen agenten hem rond 01.25 zagen rijden op de Ring. De 16-jarige, afkomstig uit Burgh Haamstede, reed door een geslotenverklaring en zodoende wilden de agenten hem laten stoppen.

De jongeman had hier blijkbaar geen zin in en reed daarom verder. Op een gegeven moment sloeg hij linksaf de Dapperweg in. Hij had echter geen rekening gehouden met de vrieskou en hij gleed onderuit.

 
Agenten namen op straat een blaastest af. Hieruit bleek dat hij veel teveel had gedronken. De snorfietser werd daarom meegegaan naar het politiebureau. Niet alleen een tweede test toonde aan dat de jongen veel te diep in het glaasje had gekeken: hij deponeerde zijn maaginhoud in het arrestantentoilet...

De jongen bleek vijf keer te veel gedronken te hebben. Zijn moeder is hem op komen halen. Hij kreeg twee bekeuringen mee: één voor het rijden zonder licht en één voor het negeren van de geslotenverklaring. Ook is hij zijn rijbewijs kwijt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thomas (11-1-2009 om 12:05)
De mensen, zijn ZO DOM. Je mag niet rijden onder invloed, of 16 of 50 bent maakt niet uit. Er gebeuren veel (dodelijke) ongevallen met beschonken bestuurders.Als je je gezellig ga bezatten, dan bel je een taxi of ga je te voet naar huis.Smoesjes, tot je zelf zoiets meemaakt.
Doosie (11-1-2009 om 10:22)
Dat iemand zichzelf tegen een boom rijdt moet hij zelf weten, maar wat als hij iemand anders aanrijdt of doodrijdt? Jouw kind of partner bijvoorbeeld. Denk je er dan ook nog zo makkelijk over?
Marcel (11-1-2009 om 10:19)
Jij bent niet wijs! Stel jij overhoop wordt gereden door zo'n malloot die een "paar pilsjes" op heeft. Het is dus niet meer dan normaal dat de politie zo iemand van de weg haalt voordat hij of zij brokken maakt.
ExTholenaar (11-1-2009 om 09:02)
En terecht, die reacties hier van flauwekul etc slaan nergens op. Benieuwd als iemand met zijn zatte kop jou of iemand van je familie voor de rest van zijn/haar leven invalide rijd je er dan nog zo over denkt
FC (11-1-2009 om 08:43)
@ Sophie: zou je ook zo reageren als zo'n sukkel een van jouw naasten zou aanrijden en die daarbij gewond raakt of erger nog.....
Charrlotte (11-1-2009 om 08:24)
Flauwekul???? Dat moet je eens vragen aan mensen die iemand verloren hebben door een dronken bestuurder! of verlamd zijn geraakt omdat ze door een dronken knul op een brommer van hun fiets gereden zijn......
Cookie-instellingen beheren