Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Inbraak in Terneuzen na verlies huissleutel

Toegevoegd: 11-01-2009, 15.47 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - In Terneuzen is gisteravond ingebroken in een woning nadat één van de bewoners de huissleutel was verloren.


Aan de sleutel zat een label met het adres van de woning. Helaas werd de sleutel niet gevonden door iemand met goede bedoelingen. De sleutel werd immers niet teruggebracht bij de politie of de eigenaar, maar gebruikt om de woning mee te betreden.

Toen het huis tussen 21.00 uur en 21.30 uur even was verlaten heeft de dief zijn kans schoon gezien. Uit de woning werden een laptop, een computerspel en een televisie weggenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (12-1-2009 om 13:58)
Ik heb van me vader geleerd dat zodra je een nieuwe woning betrekt het eerste wat je doet is de cilinder van het slot vernieuwen ivm kopieën bij ex bewoners enzo. Eventueel weer naar een andere woning dan neem je dat slot gewoon mee. Zo heb je altijd je eigen sleutels.
D. (12-1-2009 om 09:43)
Niet echt slim om je adres aan je sleutels te laten hangen, ik kreeg ook mijn sleutels van Clavis en heb het er gelijk afgehaald. In deze tijd kun je zulke dingen helaas gewoon verwachten.
Nance (12-1-2009 om 08:37)
Wat de reden ook is van het adres erop zetten.. ze moeten gewoon van andermans spullen afblijven..
Frank Chapelier (11-1-2009 om 21:28)
Ze woonden er een paar dagen en de clavis (woningbouwvereniging ) zet op je sleutel de adres gegevens! Ze konden er zelf niks aan doen!
Frederick (11-1-2009 om 20:55)
De wereld is ziek, komt toch bij een normaal mens niet in zich op om zo iets te doen. Straffen zijn waarschijnlijk te laag anders zou je het wel laten.
Rien (11-1-2009 om 20:18)
Nou en, niemand heeft toch het recht om dan maar in te breken, we gaan de rollen bijna omdraaien m.a w degene die zijn adres label aan zijn sleutel laat zitten zou dan op den duur strafbaar zijn, kom op zeg. Er moet harder tegen criminelen opgetreden worden zo is dat.
Cookie-instellingen beheren