Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 47 km

Man uit auto gesleurd en mishandeld in Axel

Toegevoegd: 11-01-2009, 15.53 uur
Door: Roland de Jong
AXEL - Een 23-jarige man uit de gemeente Terneuzen is in de nacht van zaterdag op zondag zonder reden flink mishandeld door een groepje onbekenden.


De man was samen met vrienden op stap geweest toen zij tussen 00.15 en 01.00 uur per auto huiswaarts wilden gaan. Toen de auto in de Zeestraat reed en een paar vrienden passeerden riep de man iets naar zijn vrienden.

Op hetzelfde moment werd zijn portier opengerukt door onbekende mannen en werd hij de auto uitgetrokken. De 23-jarige werd op straat gegooid en in zijn gezicht geslagen. Op een gegeven moment kwam er ook een vrouw bij staan.


De vrouw heeft de 23-jarige man, terwijl hij op de grond lag, tegen zijn gezicht geschopt. Vrienden van de 23-jarige hebben de mannen tot rust gemaand en, nadat ze de vrienden van de 23-jarige nog wat klappen hadden gegeven, zijn de twee mannen en de vrouw vertrokken.

De Terneuzenaar is in een auto gezet en naar het ziekenhuis gereden. Hij heeft verwondingen opgelopen aan zijn wangen, jukbeen en oog. Ook is hij zijn bril kwijtgeraakt.

Er zijn signalementen van de verdachten. Eén van de betrokkenen was een blanke man van een jaar of 30 met een kaal hoofd. Hij had een opvallende tatoeage in zijn nek. Van de andere man is bekend dat hij eveneens kaal was. Hij was rond de 25 jaar oud. Deze man had opvallende, donkere wenkbrauwen. De vrouw had donkerblond krullend haar. Ze droeg een spijkerbroek en laarzen.

De politie onderzoekt de zaak. Mensen die tips hebben over de zaak en de verdachten kunnen bellen met 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
B.Maas (11-1-2009 om 18:08)
Als ze deze daders te pakken krijgen moeten ze deze gelijk op dezelfde manieer mishandelen en als ze vrijwilligers daarvoor vragen roep maar ik kom!!!!!!!!!!
Kelly (11-1-2009 om 17:52)
Die lui horen niet los te lopen op straat! Tuig van de bovenste richel en als een vrouw slaat gewoon terug meppen! Lik op stuk! Iets minder hard dan bij mannen want die kunnen meer hebben. Ben tegen slaan maar je eigen laten slaan gaat even TE ver hoor!
Claudia (11-1-2009 om 17:01)
Die moeten toch te vinden zijn? Zeker omdat ze goede beschrijvingen hebben...ik hoop in ieder geval dat ze opgepakt worden, maar helaas weet ik uit eigen ondervinding dat dat ook niks zegt..ik hoop dat het slachtoffer snel opknapt..
Anoniem! (11-1-2009 om 17:01)
Het waren een groepje racisten of gabbers!! Heb ze zien weglopen na dit gevecht!
Anoniem (11-1-2009 om 16:58)
2 van de slachtoffers kwamen naar me en vroegen of ik even bij hun wilde blijven. Na dit waren ze ons dankbaar dat we bij hun gewacht hebben tot deze jongens weg gingen! Een vriend van me en een slachtoffer gingen kijken of ze echt weg waren zodat ze het ander slachtoffer hulp konden bieden!
MotoRob (11-1-2009 om 16:57)
1 ding begrijp ik niet, hoe kun je iemand zo snel zijn auto uit sleuren, of had het slachtoffer zijn gordel niet om?
Cookie-instellingen beheren