Weerbericht:
Perioden met zon, vanmiddag toenemende bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man uit auto gesleurd en mishandeld in Axel

Toegevoegd: 11-01-2009, 15.53 uur
Door: Roland de Jong
AXEL - Een 23-jarige man uit de gemeente Terneuzen is in de nacht van zaterdag op zondag zonder reden flink mishandeld door een groepje onbekenden.


De man was samen met vrienden op stap geweest toen zij tussen 00.15 en 01.00 uur per auto huiswaarts wilden gaan. Toen de auto in de Zeestraat reed en een paar vrienden passeerden riep de man iets naar zijn vrienden.

Op hetzelfde moment werd zijn portier opengerukt door onbekende mannen en werd hij de auto uitgetrokken. De 23-jarige werd op straat gegooid en in zijn gezicht geslagen. Op een gegeven moment kwam er ook een vrouw bij staan.


De vrouw heeft de 23-jarige man, terwijl hij op de grond lag, tegen zijn gezicht geschopt. Vrienden van de 23-jarige hebben de mannen tot rust gemaand en, nadat ze de vrienden van de 23-jarige nog wat klappen hadden gegeven, zijn de twee mannen en de vrouw vertrokken.

De Terneuzenaar is in een auto gezet en naar het ziekenhuis gereden. Hij heeft verwondingen opgelopen aan zijn wangen, jukbeen en oog. Ook is hij zijn bril kwijtgeraakt.

Er zijn signalementen van de verdachten. Eén van de betrokkenen was een blanke man van een jaar of 30 met een kaal hoofd. Hij had een opvallende tatoeage in zijn nek. Van de andere man is bekend dat hij eveneens kaal was. Hij was rond de 25 jaar oud. Deze man had opvallende, donkere wenkbrauwen. De vrouw had donkerblond krullend haar. Ze droeg een spijkerbroek en laarzen.

De politie onderzoekt de zaak. Mensen die tips hebben over de zaak en de verdachten kunnen bellen met 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Politiebelachelijk (27-1-2009 om 18:21)
Ik vind het ook super belachelijk dat de politie werd gebeld en ze zeiden dat ze daar niet eens voor kwamen ronduit belachelijkl. sterkte
Jp (13-1-2009 om 21:31)
Www ik zou niet weten wie de daders waren, maar goed als de daders bekend zijn is het niet moeilijk om de 3 personen aan te geven
Axelgezocht (13-1-2009 om 12:21)
Jammer dat de straffen in NL zo laag zijn. Zulke moeten ze voor altijd of lange tijd in de bak steken
Www (12-1-2009 om 19:18)
JP als je de daders ken weet je dat er bij die niks hoef te gebeuren vechten nog al graag was die avond hun 2de vechtpartij!! stonden stijf van de drugs en is niet de eerste x dat ze zoiets doen HEEL LAF!!!!!!! hopelijk word er deze x echt iets met die gestoorde gedaan!!!!!!
Ikke (12-1-2009 om 15:56)
Hoezo ze weten niet wie het heeft gedaan. hij heeft me zelf verteld wie het waren. wat is dat nou weer voor een onzin. heel veel sterkte joh. ik vind dit echt een super laffe actie!
... (12-1-2009 om 11:42)
Heel erg laf!
Cookie-instellingen beheren