Weerbericht:
Perioden met zon, vanmiddag toenemende bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Vlissinger maakt ruzie met uitsmijter om parkeerplek

Toegevoegd: 11-01-2009, 16.09 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie heeft vannacht in Vlissingen een dronken man aangehouden die amok maakte met de uitsmijter van een café aan het Bellamypark.


De man, een 31-jarige Vlissinger, had zijn auto rond 01.30 uur recht voor een café geparkeerd. Hij vond dat hij daar recht op had omdat “hij tenslotte belastingbetaler was”. De uitsmijter was met de man in discussie gegaan. Er was immers geen parkeerplek op de plaats waar de man zijn auto had neergezet.

Passerende politieagenten zagen de twee als kemphanen tegenover elkaar staan en grepen in. Omdat de automobilist zich niet kon legitimeren werd hij aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Daar bleek dat hij ook nog teveel had gedronken. Uit een ademtest bleek dat de Vlissinger bijna drie keer te veel op had. De man kreeg een rijverbod van 6 uur. Ook is er proces-verbaal tegen hem opgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gizmo (11-1-2009 om 17:52)
Ik betaal ook belasting, dus vanaf nu: maak ik nooit gebruik van vuilnisbakken en/of toiletten, zet m'n auto op de stoep, rook wanneer & waar ik dat lekker vind, ga midden in de nacht drummen en ga lekker in Middelburg-centrum op koopzondag rollebollen met m'n vriendin...
Cookie-instellingen beheren