Weerbericht:
Tropisch warm en zonnig
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Man zonder rijbewijs botst op boom op Polredijk

Toegevoegd: 12-01-2009, 08.47 uur
Door: Roland de Jong
VROUWENPOLDER - Een Middelburgse man zonder rijbewijs heeft zondag op de Polredijk in Vrouwenpolder een eenzijdig ongeluk gehad.


De 22-jarige automobilist reed rond 16.10 uur over de dijk toen hij de controle over zijn voertuig verloor. Hij raakte van de weg en reed daardoor van de dijk. De auto kwam tegen een boom tot stilstand. De Middelburger en zijn 22-jarige bijrijder uit de gemeente Veere konden zonder kleerscheuren uit de auto stappen.

Toen agenten ter plaatse kwamen bleek dat het voertuig niet APK-gekeurd was. Ook was het voertuig niet verzekerd en had de 22-jarige man geen rijbewijs. De auto is op kosten van de bestuurder weggesleept door een takelbedrijf.

De bestuurder krijgt twee processen-verbaal: één voor het veroorzaken van een verkeersongeval en één voor het rijden in een auto zonder dat hij in het bezit was van een geldig rijbewijs.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Remco (13-1-2009 om 08:40)
Wat zijn jullie toch weer allen onwetend, een PROCES VERBAAL wil zeggen dat niet de agent de boete uitschrijft maar dat de officier van Justitie de hoogte van de boete bepaald. En geloof me, dat is niet gering voor dit soort zaken.
J. lammers (12-1-2009 om 20:49)
Nog geen doden/gewonden, toevallig was dit gelukkig een boom maar wie zegt dat hij zijn lesje geleerd heeft. Daarom kunnen ze hem nog wel goed straffen hoor. Een extra lesje om het af te leren is nooit verkeerd. Je zal zo'n*** maar tegenkomen.
Chill (12-1-2009 om 18:44)
Wat een gezever... er is toch niemand dood/gewond. Denk dat de betreffende jongen zijn lesje echt wel geleerd heeft.
Marinet (12-1-2009 om 16:46)
Onbegrijpelijk dat zoiets met een schijntje afloopt,zonder licht rijden in t,donker, met een auto met een defect lampje krijgt net zoveel boete.
Versnipperaar (12-1-2009 om 13:30)
Net zoals in Engeland -geen rijbewijs of niet verzekerd- auto in beslag nemen en in de versnipperaar.
Jacq (12-1-2009 om 10:23)
Ongelofelijk dat hij geen zwaardere straf gekregen heeft. hij had wel iemand dood kunnen rijden. dat dit kan in nederland!!!
Cookie-instellingen beheren