Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje gewond na mishandeling in Zoutelande

Toegevoegd: 12-01-2009, 08.52 uur
Door: Roland de Jong
ZOUTELANDE - In Zoutelande is in de nacht van zaterdag op zondag een meisje mishandeld. Ze moest in het ziekenhuis worden behandeld.


Het meisje, een 14-jarige Middelburgse, was rond 01.00 uur onderweg naar het toilet toen een vriendin van haar tegen iemand aanbotste. Een jongen begon daarop tegen dit meisje te schreeuwen en schelden. De 14-jarige liep daarop naar de jongen toe om te vragen waarom hij zich zo gedroeg.

De jongen werd toen agressief en gooide vanaf een afstandje een glas tegen haar gezicht. Hierdoor liep zij verwondingen op aan haar gezicht. Ze is in het ziekenhuis aan haar verwondingen behandeld. De jongen is na het incident weggelopen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
- (14-1-2009 om 22:27)
net of in jullie tijd nooit gevochten werd ofzo? er gebeurd 1x wat en meteen allemaal reactie's erover jullie weten geneens wat er gebeurd is.en dan meteen dat jojo dicht moet?!.sommige mensen
Engeltje (14-1-2009 om 19:33)
Ik ben moeder van een dochter van 17 en jongen van 3.5 jaar maar de oudste gaat nooit op stap alleen maar voor dit soort dingen je kunt tegenwoordig niet meer gewoon op straat lopen of je wordt al uitgescholden en als je niet oppas een glas in gezicht
Erwin (14-1-2009 om 19:11)
Nou Mezelf. Een glas wat uit iemand zijn hand schiet?????? En dan exact in haar gezicht ? wat een toeval zeg. En als het meisje of een vrouw van 18 was geweest dan is de daad nog net zo erg. Drink niet als je er niet tegen kan. of blijf lekker thuis en verziek het niet voor alle anderen.
Brutale apen hier (14-1-2009 om 18:30)
Aan de reacties van de jongeren hier kan je weer precies zien hoe het er mee gesteld is. Grote bekken, en weinig respect. Ook ik ging stappen, toen ik zestien was, wij vochten gewoon ook, maar wel met onze handen en 1 op 1. Daar kunnen jullie nog wat van leren. Maar leren is jullie teveel gevraagd.
Anoniem (14-1-2009 om 17:24)
Om even te reageren op de reactie van jojo ganger, het klopt zij begon met gooien maar geen cola maar met bier!
Ed (14-1-2009 om 10:33)
M.i. hoort een 14 jarige trouwens niet om 01:00 uur in een kroeg te hangen. Tot hoe laat mag ze stappen? 04:00 uur ofzo? Duidelijk gebrek aan opvoedkunde bij de ouders! We leven tenslotte in een maatschappij waar geweld, aanrandingen en verkrachtingen aan de orde van de dag zijn.
Cookie-instellingen beheren