Weerbericht:
Opklaringen. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist rijdt voetganger omver bij Nieuwdorp

Toegevoegd: 12-01-2009, 22.30 uur
Door: Roland de Jong
NIEUWDORP - Op de Stoofweg in Nieuwdorp is vanmiddag een voetganger gewond geraakt nadat ze was aangereden door een auto.


Het slachtoffer liep rond 17.25 uur langs de kant van de weg. De vrouw werd aangereden door een 30-jarige automobilist uit de gemeente Noord-Beveland. De 30-jarige zag de voetganger volledig over het hoofd, hoorde een klap en zag in zijn spiegel iets langs de kant van de weg liggen.

De 30-jarige man is teruggegaan en zag toen dat hij een voetganger had aangereden. Deze was goed aanspreekbaar. Wel werd direct 1-1-2 gebeld. Ambulancemedewerkers constateerden dat de vrouw hoofdletsel en een gebroken been had opgelopen.

Er is een blaastest afgenomen bij de automobilist, maar die bleek niets gedronken te hebben. De gegevens van het slachtoffer zijn nog niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bart (14-1-2009 om 21:26)
Ze had een veiligheidshesje aan ik was er namelijk bij bij het ongeluk heb het zien gebeuren vrouw is er gelukkig goed vanaf gekomen
Klaas (13-1-2009 om 22:36)
In deze donkere dagen een tip voor alle wandelaars: draag a.u.b een reflecterend veiligheidsjack!, sterkte en beterschap aan de voetganger.
Angel (13-1-2009 om 13:59)
Hoop dat beide mensen snel mogen herstellen,de 1 van de klap,de ander van de schrik,wel keurig verlopen als ik het zo lees,zo kan het dus ook,je verantwoording nemen,en gelukkig geen druppel gedronken! Sterkte allebei
An (13-1-2009 om 13:31)
De automobilist heeft netjes gereageerd,goed zo.Zo hoort iedereen te reageren.Maar helaas gebeurt t nog te vaak dat mensen er vandoor gaan ,nadat ze iemand aangereden hebben.
Cookie-instellingen beheren