Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Rookbom zorgt voor brandmelding op schip Sluiskil

Toegevoegd: 24-12-2005, 19.09 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

SLUISKIL - Een rookbom heeft vanmiddag gezorgd voor een brandmelding vanaf een schip dat lag afgemeerd in Sluiskil.

Rond tien voor half vijf kwam bij de alarmcentrale in Middelburg een telefoontje binnen van iemand die rook zag vanauit een schip dat lag afgemeerd aan het Kanaalzicht in de Zeeuws-Vlaamse plaats. De brandweer nam het zekere voor het onzekere en alarmeerde direct de tankautospuit 5634 van de post Sluiskil.

Toen de brandweer ter plaatse kwam bleek dat dat iemand een rookbom in het schip had gegooid. De rookbom, die bestond uit onder meer een PVC-pijpje, had vervolgens gezorgd voor behoorlijke rookontwikkeling.

De brandweer heeft de rookbom afgeblust. Na het blussen van de rookbom heeft men het schip nog gecontroleerd, maar er had geen verdere uitbreiding plaatsgevonden. Naast de tankautospuit werd overigens ook de Officier Van Dienst ingezet.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren